Βραδινή έξοδος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την κοιλιά τούρλα - Στο πλευρό της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την κοιλιά τούρλα - Στο πλευρό της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η κοιλίτσα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όπως έχουμε δει έχει φουσκώσει πάρα πολύ και πλέον στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να την κρύψει με όποιον τρόπο μπορεί. Στήριγμα της συνεχώς είναι ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος που δεν φεύγει από το πλευρό της ούτε λεπτό.

Έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές τους στην Ρόδο όπου πέρασαν λίγες ημέρες με την οικογένεια της παρουσιάστριας, βρίσκονται στην Αθήνα όπου περιμένουν με αγωνία την άφιξη του μωρού της σε περίπου τέσσερις μήνες.

Βραδινή έξοδος για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο

Μέχρι να μπει για τα καλά ο χειμώνας και να ξεκινήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωτόπουλος απολαμβάνουν τις βόλτες τους κυρίως όπως έχουμε παρατηρήσει για φαγητό.

Και χθες 29/8 λοιπόν, απόλαυσαν το γεύμα τους με θέα τη θάλασσα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος γονείς

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας για την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, όλη αυτή την περίοδο η ίδια δεν θέλει να διαψεύσει όλα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της με φουσκουμένη την κοιλίτσα της και όπως θα δείτε και εσείς, της πάει όσο τίποτα άλλο.

Αρκετοί είναι οι χρήστες και στα social όπου αναρωτιούνται τον λόγο που δεν αποκαλύπτει πως είναι έγκυος. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μετά από πάρα πολύ καιρό μια ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ωστόσο πόζαρε με γυρισμένη την πλάτη της , ενώ σε άλλες δημοσιεύσεις κρύβει φανερά την κοιλίτσα της.

Όπως θα δείτε και στα σχόλια έγινε ο κακός χαμός με το σχόλιο που άφησε μια follower καθώς η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σούσουρο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η απάντηση