Τις χάζευε όλη η παραλία - Αντωνά και Παναγιωτακοπούλου φωτογραφιζόντουσαν στην μέση του μαγαζιού

Η χαλαρή βόλτα τους στην παραλία της Βούλας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τις χάζευε όλη η παραλία - Αντωνά και Παναγιωτακοπούλου φωτογραφιζόντουσαν στην μέση του μαγαζιού

Μπορεί το Survivor 5 να τελείωσε πριν από λίγο καιρό ωστόσο αρκετοί παίκτες είναι εκείνοι οι οποίο έχουν κρατήσει πολύ καλές επαφές μεταξύ τους. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μιας και οι τρεις τους είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του You Weekly.gr απαθανάτισε την παρέα των Survivors στην Βούλα όπου είχαν πάει για ένα χαλαρό μπάνιο. Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκε και η Μαρία Αντωνά η οποίο εχθές (29/8) ήταν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημείωσε).

Όπως ήταν λογικό, οι δυο γυναίκες "κέντρισαν" για τα καλά τα βλέμματα στην παραλία καθώς και οι διαθέτους άκρως καλλίγραμμα κορμιά. Μάλιστα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φωτογραφήσεις αφού η μια τράβαγε την άλλη.

Για χαλαρό μπάνιο η παρέα των Survivors στην Βούλα

Παρέα του Survivor 5 στην Βούλα
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Αποκλειστική φωτογραφία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Μαρία Αντωνά

Εσωτερική/ εξωτερικές φωτογραφίες: NDPPHOTO

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Σοϊλέδη

Το πρωί της Δευτέρας 29/8 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και η Μπέτυ Μαγγίρα είπε τα πρώτα της λόγια μετά την μεγάλη επιστροφή. Καλωσόρισε, μάλιστα, και τους συνεργάτες της, ανάμεσα στους οποίους είναι για μία ακόμη χρονιά η Μαρία Αντωνά, που θέλησε να πει λίγα λόγια για το πως πέρασε τις διακοπές της.

Φυσικά, μίλησε για τον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη Σοϊλέδη, και εξήγησε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση τους αυτή τη στιγμή, καθώς προσπαθούν να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σύντομα, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα είναι ακριβώς.

«Δεν έχω μετακομίσει ακόμα, βρισκόμαστε όμως σε μια διαδικασία που το σπίτι είναι γεμάτο με κούτες και βαλίτσες και μιας και βλέπει το δικό μου το αγόρι να του δώσω πολλά φιλάκια. Είμαι σε μια φάση μετακόμισης, μετράμε αντίστροφα και για άλλα ευχάριστα πράγματα.

Ο γάμος θα γίνει σε κάτι από λιγότερο από δύο. Να έχετε στο μυαλό σας το νούμερο δύο. Δύο μήνες θα είναι, δύο εβδομάδες, δύο μέρες, δύο ώρες; Τον χάρηκα τον Άρη. Δεν μείναμε και πολύ μόνοι μας, ερχόντουσαν συνέχεια παιδάκια για φωτογραφίες και άνθρωποι να του μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά.