Απέφυγε έντονα τις κάμερες - Οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου για την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα

«Δεν πρέπει να μιλήσω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απέφυγε έντονα τις κάμερες - Οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου για την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Νίκου Οικονομόπουλου με συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας διεξήχθη πολύ αποτελεσματικά με την προσέλευση του κοινού να είναι μεγάλη σε όλα τα μέρη, που παρευρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δυσαρεστημένο ωστόσο έμεινε το κοινό της Κέρκυρας, το οποίο ανέμενε να τον δει για πρώτη φορά στο νησί με τη μουσική βραδιά εν τέλει να ακυρώνεται. Οι λόγοι, που δεν άφησαν τον τραγουδιστή να κάνει το έργο του είναι αμφιλεγόμενοι αφού η μεριά του κατηγορεί την ΕΦΑ Κέρκυρας και εκείνη με τη σειρά την της εταιρεία παραγωγής του.

Προκειμένου να δοθεί μια νέα απάντηση από την μεριά του Οικονομόπουλου, την Τρίτη 30/8 η κάμερα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' πλησίασε τον Οικονομόπουλο στο αεροδρόμιο, ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε κάθε τοποθέτηση.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα

«Δε χρειάζεται να μιλήσω τώρα εδώ. Θα σας παρακαλούσα να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να μιλήσω τώρα. Θα μιλήσουν άλλοι άνθρωποι που πρέπει να μιλήσουν».

Η ανάρτηση του Οικονομόπουλου για την ακύρωση της συναυλίας

Ο διάσημος και ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή) αυτό το καλοκαίρι περνά ωραίες στιγμές καθώς συνδυάζει την δουλειά με την διασκέδαση, καθώς μαζί με τις περιοδείες του ξεκλέβει και λίγο χρόνο για βουτιές.

Μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του βρισκόταν στην Κέρκυρα, ωστόσο με μία ανάρτησή του την Πέμπτη 18/8, έκανε γνωστό πως η συναυλία ακυρώθηκε και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα, εξήγησε τους λόγους και ενημερώνοντας πως θα κινηθεί νομικά.

«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», εξηγεί ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας» τα οποία έχει η Αρχαιολογία.

Η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας μάλιστα ήρθε μόλις στις 17 Αυγούστου και ενώ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, «όλα ήταν έτοιμα για την διεξαγωγή της συναυλίας».

«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση».

 Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου