Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Δέσποινας Βανδή

Η ζωή της έχει μάθει πολλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει "χτίσει" ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο της μουσικής και να έχει δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία, ωστόσο, έζησε αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια. Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969, από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου πέρασε τα νεανικά της χρόνια.

«Την αδερφή μου τη βλέπω και σαν μάνα. Έχουμε μεγάλο δέσιμο, αν και έχουμε πολύ διαφορετικές ζωές. Επιστρέφοντας μείναμε έναν χρόνο στο χωριό, στο Χρυσόκαστρο της Καβάλας, όπου και τελείωσα την Α' Δημοτικού. Ήμασταν πάντα οικονομικά στριμωγμένοι. Το διάβασμα και το πανεπιστήμιο ήταν το διαβατήριό μου για να φύγω από μια πόλη που ένιωθα ότι δεν με χωρούσε», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η δουλειά που έκαναν οι γονείς της Δέσποινας Βανδή

Μέχρι την ηλικία των πέντε την μεγάλωνε η μεγαλύτερη κατά 14 χρόνια αδερφή της Σοφία, αφού οι γονείς της ήταν εργάτες σε εργοστάσιο.

Αναφορικά με τους γονείς της είχε πει: «Ήταν παλαιών αρχών. Η κόρη έπρεπε να ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει και να πλέκει. Οι άλλοι έβγαιναν να παίξουν και δεν με άφηνε να πάω, αν δεν τελείωνα το κέντημα. Έχω ακόμη το πρώτο μου κέντημα μέχρι σήμερα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να τα εκτιμήσω όλα αυτά. Και σήμερα αν με αφήσεις μόνη μου, μπορώ να κάνω τα πάντα. Δεν θα πελαγώσω».

Δέσποινα Βανδή γονείς

Το σπίτι της τραγουδίστριας

Μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή και τα δύο παιδιά της, Μελίνα και Γιώργος, έμειναν στο εντυπωσιακό σπίτι της στα νότια προάστια. Και μπορεί ανά καιρούς να έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τη θέλουν να συγκατοικεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Η τραγουδίστρια ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της, στα οποία φαίνεται η εντυπωσιακή διακόσμηση καθώς και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ένα από τα πιο αγαπημένα δωμάτια του σπιτιού για τη Δέσποινα Βανδή είναι η κουζίνα μιας και έχει μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική και συχνά φτιάχνει φοβερές λιχουδιές για τα παιδιά της.