Συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα - Σε πελάγη ευτυχίας η Μπέτυ Μαγγίρα

Τα λόγια της για την χαρά της συναδέφου της, Πόπης Τσαπανίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα - Σε πελάγη ευτυχίας η Μπέτυ Μαγγίρα

Το Σάββατο 27/8 η Πόπη Τσαπανίδου και η οικογένειά της έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφού η κόρη της παρουσιάστριας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της και η μητέρα της "έλαμπε" από χαρά. Για το γεγονός αυτό θέλησε να ευχηθεί και η Μπέτυ Μαγγίρα, μέσα από την εκπομπή της, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Τρίτης 30/8.

Με ένα χαμόγελο στα χείλη εξήγησε πως είδε τις φωτογραφίες από το Instagram της πρώτης και τόνισε πως η νύφη ήταν πολύ όμορφη και πως θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη, έχοντας όλα τα καλά του κόσμου γύρω τους.

Οι ευχές της Μπέτυς Μαγγίρα για τον γάμο της κόρης της Πόπης Τσαπανίδου

«Θέλω να στείλω τις ευχές μου στην Πόπη Τσαπανίδου για την κόρη της που την πάντρεψε. Να ζήσουν, να είναι ευτυχισμένοι. Έχει ήδη το παιδάκι της...Κούκλα η κόρη», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκινητική ανάρτηση της δημοσιογράφου για τον γάμο της κόρης της στην Τήνο

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η αγαπημένη της κορούλα, Μαρίανα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της, καθώς, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ο γάμος της κόρης της έγινε στην Τήνο, παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν δίστασε να κάνει κάποιες αναρτήσεις από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κορούλας της.

Συγκεκριμένα, πάνω στην ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Το κοριτσάκι μου…το συνόδευσα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει»... Να ζήσετε μωρό μου».

Πόπη Τσαπανίδου - Ανάρτησή της

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου