Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιώργο Θεοφάνους - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιώργο Θεοφάνους - Τι συνέβη;

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς οι περισσότεροι σταθμοί στοχεύουν προκειμένου τα προγράμματά τους να φέρουν πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, μέχρι στιγμής πολλές είναι οι εκπομπές οι οποίες έχουν κάνει πρεμιέρα τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Από την άλλη, όπως ανακοινώθηκε από το OPEN, ο Γιώργος θεοφάνους για δεύτετη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να παρουσιάσει την μουσική εκπομπή, «Ένα τραγούδι ακόμα» όπου όπως φάνηκε αγαπήθηκε από τους περισσότερους.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν αναμένεται να δούμε αρκετούς καλλιτέχνες να τραγουδούν μέσα από την εκπομπή του OPEN τις επιτυχές τους.

Το τρέιλερ της εκπομπής, «Ένα τραγούδι ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Μετά από τις τρυφερές ευχές που δέχτηκε, το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Θεοφάνους αναμένεται να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναμένεται αν μιλήσει για την προσωπική του ζωή και για τις δύο γυναίκες της ζωής τους.

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και την Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό.

Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν».