«Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια» - Ανοιχτός να ακούσει για τα ερωτικά της κόρης του ο Απόστολος Γκλέτσος

Θα τον δούμε γαμπρό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια» - Ανοιχτός να ακούσει για τα ερωτικά της κόρης του ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη την Τρίτη 30/8 στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ των όσων δήλωσε, ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση με την κόρη του αλλά και στα δικά του ερωτικά.

Είναι γνωστό, πως ο Απόστολος είναι σε μια σχέση, την οποία δεν κρύβει όπως άλλες του παρελθόντος, αλλά δεν επιθυμεί κιόλας να αναφέρει διαρκώς. Σε κάθε περίπτωση, θεωρεί τον έρωτα ένα πολύ όμορφο και υγιές συναίσθημα και έτσι λοιπόν, περιμένει με χαρά να ακούσει για κάποια σχέση της κόρης του, που μεγαλώνει.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για την κόρη του και έναν ενδεχόμενο γάμο

«Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της. Δεν φταίω εγώ. Ίσως δεν θέλουν εκείνοι. Εγώ το θέλω και το αποζητώ. Μου λέει όταν είναι κάτι σοβαρότερο από το τώρα βγαίνουμε, θα γίνει. Τώρα ακόμα άστο βρε μπαμπά. Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια».

Για την προσωπική του ζωή και τον γάμο σημείωσε: «Έλα μωρέ τώρα τι γάμο να κάνω; Όχι βέβαια! Εγώ έχω κορίτσι της παντρειάς. Κοιτάμε να την παντρέψουμε τώρα. Τώρα γάμο να κάνω; Δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας κάνει όπως αισθάνεται και όπως αγαπάει. Εγώ όχι. Δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που το αποφασίζει».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου με την σύντροφό του

Ερωτοχτυπημένος είναι τους τελευταίους μήνες ο Απόστολος Γκλέτσος και δεν το κρύβει λεπτό. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εθεάθη στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγουρα κεράσια» μαζί με την αγαπημένη του.

Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον τσάκωσε στην έξοδό του και ο ίδιος μίλησε για τη θεατρική παράσταση αλλά και για τις κατηγορίες για εμπλοκή σε καρτέλ ναρκωτικών.