Με πολύ κοντό καρέ & φουσκωμένα χείλη - Μια άλλη η Χριστίνα μετά το The Bachelor

Έχει ξεπεράσει για τα καλά τον Βασιλάκο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πολύ κοντό καρέ & φουσκωμένα χείλη - Μια άλλη η Χριστίνα μετά το The Bachelor

Πολλές ήταν οι παίκτριες που πέρασαν από το πρώτο The Bachelor και έμειναν χαρακτηριστικά στην μνήμη μας και μια από αυτές ήταν η 27χρονη Χριστίνα, η οποία τελικά δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η ίδια, βγαίνοντας από το παιχνίδι, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα μέσα στο σπίτι είναι όταν γύρισα και είδα τα κορίτσια να κλαίνε και τον Παναγιώτη να μην μπορεί να φύγει από δίπλα μου και όταν κάναμε και το group hug. Ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό που ένιωσα.

Μπορώ να σου πω ότι ήμουν μέσα στο Bachelor, που είναι ένα reality εγκλεισμού. Δεν διαλέξαμε εμείς με ποια θα συμβιώνουμε ούτε ποιος θα είναι ο Bachelor. Εγώ μέσα από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα το πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιβληθώ τόσο έντονα σε κάποιους ανθρώπους. Πραγματικά φαίνεται και ο άνθρωπος στην πίεση. Μπορούσαμε κάποιες στιγμές να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες έτσι για τα μάτια του κόσμου».

Έκτοτε, δεν έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram, όπου όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά, μιας και έχει υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, ενώ φαίνεται πως έχει προχωρήσει και σε επεμβάσεις στα χείλη της.

Αρκετά αλλαγμένη είναι και η Γιώτα, που γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τωρινές φωτογραφίες της Χριστίνας από το The Bachelor 1

Τωρινές φωτογραφίες της Χριστίνας από το The Bachelor 1

φωτογραφίες της Χριστίνας από το The Bachelor 1

Τωρινές φωτογραφίες της Χριστίνας από το The Bachelor

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Christina A. Tzika

Ποιος φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Bachelor

Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5, όπου ξεχώρισε για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα που του δημιούργησε προβλήματα σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες του. Και εκτός παιχνιδιού πάντως διατήρησε κάποιες κόντρες του όπως με τη Μαρία Αντωνά.

Ο τραγουδιστής πλέον και make up artist φροντίζει να κρατάει καλές σχέσεις με το κοινό του για αυτό και σε ερώτηση follower του σε q&a στο instagram για το bachelor απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο ίδιος πρόσφατα ανησύχησε το κοινό του όταν μέσω των social media ανακοίνωσε ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα. Ωστόσο όλα είναι καλά τώρα και μετά το εξιτήριό του φρόντισε να κάνει ένα βίντεο για να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας του.

O makeup artist απάντησε στον χρήστη του Instagram που τον ρώτησε, μέσω ενός βίντεο. Σε αυτό ακούγεται να λέει ότι:

«Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά και ναι γιατί όχι; Θα ήθελα να ήμουν ο επόμενος Bachelor».