Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Τι συνέβη;
News 30.08.2022 15:25
Από Ίρις Βίλα

Σπάνια βλέπουμε ένας καλλιτέχνης να τοποθετείται δημοσίως για θέματα που αφορούν πολιτικά ζητήματα την ίδια ώρα που αποκαλύφθηκε η ένοχη απόλαυσή του στα διαλείμματα των συναυλιών του.

Ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρωί της Τρίτης (30/8) τοποθετήθηκε για το νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστές έγραψε αχρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μετά την τελευταία ανακάλυψη των Eni-Total στο κοίτασμα Cronos 1, με την Κύπρο να αποκτά δυνητική ενεργειακή ισχύ 12-15 δις κυβικά πόδια, οι εκλογές αποκτούν άλλη διάσταση. Χρειάζεται άρτια διαχείριση του ορυκτού πλούτου, που αναδεικνύεται στο ισχυρό όπλο της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνάρτηση με μια σύγχρονη διακυβέρνηση από νέους τεχνοκράτες υπό μια εμπνευσμένη καθοδήγηση».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

"Ο χωρισμός και η απώλεια..." - Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για την δημιουργία οικογένειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους με την Ζέτα Μακρυπούλια και ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δημιουργία οικογένειας.

Δεν δίστασε επίσης, να μιλήσει για τα συναισθήματα που του δημιουργεί ο χωρισμός και η απώλεια, αλλά και τον τρόπο που εκτονώνει. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που γράφοντας για εκείνον πριν από μερική περίοδο; Ήταν όλα επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε, ενώ συνέχεια για την έμπνευση που μπορεί να έχει ένας χωρισμός: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του: «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Αν έπαιρνα ένα τραγούδι μαζί μου στο διάστημα θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Μετά από αρκετό καιρό..." - Ευχάριστες εξελίξεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Απορώ πως δεν με έβρισε» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη

Share