«Εδώ δεν είναι ρομαντικά, είναι τιμωρία!» - Η γλυκιά "αγανάκτηση" του Σχίζα στις διακοπές του με την Παναγιώταρου

Όλα τα ζευγάρια το ίδιο πρόβλημα πάντα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εδώ δεν είναι ρομαντικά, είναι τιμωρία!» - Η γλυκιά

Είναι κανόνας και πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες πως όταν πάνε διακοπές με τις συντρόφους τους, και ειδικά σε πανέμορφους προορισμούς, πως οι φωτογραφίες θα "ρέουν" άφθονες στα κινητά τους! Το Ποζιτάνο είναι ένα γραφικό μέρος και όπως ήταν επόμενο εφόσον πήγαν για διακοπές εκεί ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο επιχειρηματίας έπρεπε να εκτελέσει και χρέη φωτογράφου (δείτε εδώ τρυφερά στιγμιότυπά τους από τις διακοπές).

Η επική ατάκα του Σχίζα για τις διακοπές με την Παναγιώταρου

Σε βίντεo του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στο Ποζιτάνο και πραγματικά δεν υπάρχει το μέρος. Αλλά σημαντική πληροφορία. Ποτέ μα ποτέ δεν έρχεστε εδώ με την κοπέλα σας ταξίδι. Το μέρος είναι για φωτογραφίες, οπότε σας το ορκίζομαι θα σας φύγει η μαγκιά»!

Τότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ήταν δίπλα του απάντησε: «Θες να πεις ότι σε κουράζω και δεν έχει βγει ακόμη ούτε μία φωτογραφία» με τον ίδιο να συνεχίζει...«Έχουμε βγάλει 4 εκατομμύρια φωτογραφίες και δεν έχει βγει ούτε μία. Αυτά είναι προβλήματα. Ό,τι σας είπα κρατήστε το στο μυαλό σας. Αν η κοπέλα σας, σας πει “πάμε ρομαντικά στο Ποζιτάνο”, ρομαντικά είναι στην Ικαρία, στα Kουφονήσια, είναι κάπου χαλαρά. εδώ δεν είναι ρομαντικά. Είναι τιμωρία για τον άνδρα».

Πηγή: Instagram / Στάθης Σχίζας

Ξέσπασε για όσους λένε ότι του τρώει τα λεφτά

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου