Διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου και άλλα ακίνητα - Ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου και άλλα ακίνητα - Ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και έχει γράψει την δική της ιστορία στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα γνωστής εκπομπής και παραχώρησε μία αποκαλυπτική στο περιοδικό “Χάι” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιοι θα πάρουν την περιουσία της, καθώς δεν έχει κάνει διαθήκη ακόμη.

Ποιοι θα κληρονομήσουν την Ζωζώ Σαπουντζάκη;

Που σας βρίσκουμε την περίοδο αυτή;

Με βρίσκετε στην αγαπημένη μου Κινέτα. Το σπίτι είναι καμένο, δεν υπάρχει τίποτα από αυτή τη διώροφη κατοικία που είχα, παρά μόνο το ισόγειο. Είναι ένας χώρος που με εξυπηρετεί πολύ, γιατί έχει τη βεράντα με θέα τη θάλασσα. Είναι ονειρεμένα, εδώ ξεχνώ τα πάντα βλέποντας τη θάλασσα. Κατεβαίνω 140 σκαλοπάτια για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, γιατί είμαι στο ύψωμα.

Δεν μπήκατε ποτέ στον πειρασμό να κάνετε κάποια πλαστική επέμβαση;

Ποτέ. Νομίζω ότι είμαι καλή. Βάζω μια καλή κρέμα και ζω μια ήσυχη ζωή.

Το σπίτι στην Κινέτα γιατί δεν το φτιάχνετε;

Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό.

Σκεφτήκατε να το πουλήσετε;

Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ «έφτιαξα» την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας «εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς». Έβγαλαν και δρόμο στο όνομα μου. Έκανα πολλά πράγματα για την Κινέτα, δωρεάν χοροεσπερίδες και άλλα. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την περιοχή.

 Ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της Ζωζώς Σαπουτζάκη

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

Χόρεψε χασάπικο στα 88 της χρόνια και έμειναν όλοι άφωνοι

Τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 μεταξύ των πολλών, που γιόρτασαν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα την Ανάσταση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε μια φοβερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως πέρασε η ίδια εκείνη την ημέρα.

Ενεργή στα social media αλλά και στη ζωή παραμένει η Ζωζώ , η οποία στα 88 της χρόνια έδωσε το παράδειγμα με το post της για το τι σημαίνει αγάπη για τη ζωή. Χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και την καμάρωσαν όλοι, χωρίς βέβαια αυτή της η κίνηση να κάνει εντύπωση αφού οι νυχτερινές έξοδοι είναι το αγαπημένο της.

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ …ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ …ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ …ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ @argyros1 @vinaefstratiadou ΓΙΑ ΟΛΑ που το καταφέρανε!», έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.