Τους ήθελαν μαζί αλλά τελικά δεν ισχύει - Και πάλι single πασίγνωστος ηθοποιός

Κρίμα και θα ήταν το πιο hot ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τους ήθελαν μαζί αλλά τελικά δεν ισχύει - Και πάλι single πασίγνωστος ηθοποιός

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πως το πασίγνωστο μοντέλο, Έμιλι Ραταϊκόφσκι όπου σαρώνει στις πασαρέλες πήρε διαζύγιο από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, λόγω της απιστίας του.

Η αλήθεια για το τί συμβαίνει ανάμεσα σε Μπραντ Πιτ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Πλέον, ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στα καλύτερά της μιας και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα ο γνωστός ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία και σίγουρα την "άρπαξε" από τα μαλλιά.

Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ρατακόφσκι

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού σταρ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και διέψευσε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο ειδύλλιο. Ο Brad Pitt αυτή την περίοδο είναι single και σίγουρα δεν θέλει να βγει η προσωπική του ζωή εκτός ιδιωτικότητας.

Εξωτερική/ Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ emrata & bradpittofflcial

Πήρε το ψαλίδι και έκοψε μόνη τα μαλλιά της - Έτσι αντιμετωπίζει τον χωρισμό η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δεν πάει πάρα πολύ καιρός από τότε, που έγινε γνωστό πως η Emily Ratajkowski χώρισε με τον Sebastian Bear McClard με την είδηση να έχει κάνει χαμό στα διεθνή και εγχώρια μέσα, καθώς λέγεται πως χώρισαν λόγω απιστίας.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα δεν το βάζει κάτω και μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Tik Tok έδειξε, πως έχει ανάγκη από ανανέωση προσφέροντας την μόνη της στον εαυτό της. Τα πλούσια και μακριά μαλλιά της έκοψε κρατώντας ένα ψαλίδι στο χέρι. Το αποτέλεσμα πάντως από το λίγο, που είδαμε είναι πολύ ωραίο.

«I know you cant tell a difference at the end».