Ξέρουν να διασκεδάζουν - Η Αντιγόνη Νεοφύτου μαζί με τα κορίτσια από την Γη της Ελιάς σε βραδινή έξοδο στο νησί

Φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέρουν να διασκεδάζουν - Η Αντιγόνη Νεοφύτου μαζί με τα κορίτσια από την Γη της Ελιάς σε βραδινή έξοδο στο νησί

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μπήκε πρόσφατα στις ζωές των τηλεθεατών μέσα από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και τα social media και το γεγονός πως έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, αλλά και το Tik Tok βοηθάει πολύ στο να μάθουμε περισσότερα για εκείνη.

Μετά το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς, η ίδια απομακρύνθηκε από τις κάμερες και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, καθώς και στο Πόρτο Χέλι. Μαζί της βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι και συνάδελφοί της από τη δουλειά, όπως η Αφροδίτη Λιάντου και η Ιφιγένεια Πιερίδου και φυσικά, δεν έλειψαν μερικά στιγμιότυπά τους από τις διακοπές τους στο διαδίκτυο.

Οι διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου μαζί με τους φίλους της από την Γη της Ελιάς

Αντιγόνη Νεοφύτου διακοπές

Αντιγόνη Νεοφύτου

Αντιγόνη Νεοφύτου Λιάντου

@

♬ -

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Αντιγόνη Νεοφύτου

Οι αποκαλύψεις της για την Γη της Ελιάς

Η Αντιγόνη Νεοφύτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out το βράδυ της Δευτέρας 11/7. Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά και στον ρόλο της.

Μη μπορώντας να αποκαλύψει πολλά για τα όσα θα δούμε, τόνισε για τον ρόλο της “Μαρίνας” που υποδύεται: «Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μέχρι τώρα, έχουμε γυρίσει περίπου 20 επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός μαζί της στα επαγγελματικά της. «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…». Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός- η οποία πρόσφατα προκάλεσε χαμό.