"Λάμπει" από ευτυχία η Έμυ Λιβανίου - Η σπάνια φωτογραφία της αγκαλιά με τα παιδιά της στη γιορτή της κόρης της

Πιο χαρούμενη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Έμυ Λιβανίου, καθώς την Τρίτη 30/8 η κόρη της, Αλεξάνδρα, γιόρταζε. Η 19χρονη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και έτσι αποφάσισε να το γιορτάσει μαζί με όλα τα μέλη της και φυσικά από δίπλα της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αδερφός της, Κωνσταντίνος, που την περνάει μόλις δύο χρόνια.

Το στιγμιότυπο αυτό το μοιράστηκε η δημοσιογράφος (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για την αρχή της καριέρας της) μέσα από τον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την περηφάνια και την συγκίνησή της για τα παιδιά της για τα οποία καμαρώνει καθημερινά. Όλοι χαμογελούν στον φακό, συγκεντρώνοντας πολλά likes και σχόλια με ευχές για την κόρη της.

Η Έμυ Λιβανίου με όλη της την οικογένεια στη γιορτή της κόρης της

Έμυ Λιβανίου οικογένεια

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Έμυ Λιβανίου

Η κόρη της, Αλεξάνδρα, ποζάρει με μαύρο μαγιό στην πισίνα και η μαμά την αποθεώνει

Την Έμυ Λιβανίου την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις οθόνες μας και το επαγγελματικό της έργο ως παρουσιάστρια. Εκτός από πετυχημένη δημοσιογράφος έχει και μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα με τα οποία ο φακός τους έχει αποθανατίσει αρκετές φορές σε οικογενειακές εξόδους. Η κόρη της Αλεξάνδρα που είναι 19 χρονών ανέβασε μια καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό στο Instagram, όπου η μαμά Έμυ την αποθέωσε στα σχόλια.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί και στην οικογένειά της, όπως και στο κακό διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγο, με τον οποίο απέκτησαν και τα παιδιά. Μάλιστα αποκάλυψε πως έγινε μαμά σε πολύ νεαρή ηλικία, πράγμα που την χαροποιεί, αφού λόγω νεότητας μπορούν και κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και ποζάροντας ξαπλωμένη στην πισίνα έφερε καλοκαιρινό αέρα στο Instagram. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πούμε εμείς, ενώ και η μητέρα της Έμυ της σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία :

«My top model»

Η κόρη της Έμυς Λιβανίου, Άντα ποζάρει μα μαγιό