''Δε μου λένε τίποτα τα φρύδια στο κορίτσι'' - Νέα δήλωση ''κόλαφος'' του Γαβαλά για την Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν έχει τέλος η κόντρα με την κριτή του GNTM 5

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δε μου λένε τίποτα τα φρύδια στο κορίτσι'' - Νέα δήλωση ''κόλαφος'' του Γαβαλά για την Σοφία Χατζηπαντελή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα 31/8 ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία από τις προσωπικότητες την οποία έχει κρίνει αρκετές φορές στο παρελθόν λόγω της εμφάνισης της, την Σοφία Χατζηπαντελή. Κυρίως επικεντρώθηκε στην υπερπροβολή που της κάνουν τα μέσα σε αντίθεση με άλλους πιο ικανούς για τον ίδιο συντελεστές του παιχνιδιού.

Η κριτής και μοντέλο πάντως δε φαίνεται να πτοείται και ιδιαίτερα από τις αρνητικές κριτικές, αλλά το βλέπει μάλλον και ως κίνητρο. Με ανάρτησή της πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι προβολές των επεισοδίων καθώς οι τηλεθεατές θα αναστατωθούν με τις επιλογές της. Κάτι που μας λέει, ότι όπως φαίνεται δε θα είναι και η αγαπημένη του κοινού...

Oι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για την Χατζηπαντελή

Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης στην Μπέττυ Μαγγίρα και βέβαια το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κουβέντα τους.

Θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε:

«Αντί να μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».

«Αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές», είχε πει αναφερόμενος σε εκείνη

Ο Λάκης Γαβαλάς από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως δεν θεωρεί πως πρόκειται για ένα σωστό πρόσωπο για το ριάλιτι μοντέλων.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό με το χαρακτηριστικό φρύδι της (δείτε τη εδώ χωρίς αυτό), ωστόσο η εμφάνισή της δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, o Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε παράλληλα και τη μεγάλη αντίθεσή του στις πλαστικές που φέρεται να έχει κάνει το μοντέλο, οι οποίες στις προηγούμενες σεζόν ήταν... απαγορευτικές για το GNTM.

«Δεν την ήξερα τη Σοφία Χατζηπαντελή. Δεν είμαι το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα Instagram οικτρό, γεμάτο με ποπούς και χείλια. Το δήλωσα, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές. Και αυτό νόμιζα ότι έψαχνε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όσες είχαν πρόσθετα πάνω τους. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί, θα περάσει όλη η σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.