Για δείπνο Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte - Το βίντεο που επιβεβαιώνει την σχέση τους

"Nα βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για δείπνο Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte - Το βίντεο που επιβεβαιώνει την σχέση τους

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί, ωστόσο η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο, μιας και οι κοινές τους εξόδους αλλά και οι φωτογραφίες τους είναι πολλοί.

Η ηθοποιός και ο τράπερ συνεργάζονται επαγγελματικά και πρόσφατα τους είδαμε μαζί και στο podcast της ίδιας, με τις ατάκες για την φημολογούμενη σχέση τους να πηγαίνουν σύννεφο!

Για δείπνο Σολωμού & Mente Fuerte

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα είχε βγει για δείπνο και την παρέα τους κι ένα πιάτο ήταν πουρές στο τραπέζι, μια αγαπημένη επιλογή της ηθοποιού. Έτσι, ο Mente Fuerte, τότε, την έβγαλε βίντεο το οποίο και μοιράστηκε απευθείας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά «Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία τον πουρέ».

Εξωτερική φωτογραφία: Podcast youtube Maria Solomou

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

  • Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
  • Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
  • Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
  • M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.
  • Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
  • Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.