Maestro: Αυτή τη μέρα θα προβάλλεται η νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro: Αυτή τη μέρα θα προβάλλεται η νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Η νέα σειρά του Έλληνα σκηνοθέτη με τίτλο «Maestro» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο MEGA. Ο «Maestro» είναι από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι αυτό θέλει να τη λανσάρει όσο καλύτερα μπορεί.

Η νέα σειρά του Παπακαλιάτη διαδραματίζεται σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Ορέστη, ο οποίος θέλει να στήσει ένα Φεστιβάλ μουσικής σε ένα μικρό νησί. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Παπακαλιάτης Maestro

Το επικρατέστερο σενάριο και η... εναλλακτική

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Real Life, η Παρασκευή φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημέρα και η ώρα προβολής της να είναι 22:00. Στο Mega σκοπεύουν πριν το «Maestro» να προβάλουν τη σειρά «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη», δημιουργώντας έτσι μία ισχυρή prime time. Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα ξεκινάει στις 21:00.

Στο MEGA πάντως δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν την επιλογή η σειρά «Maestro» να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» κάτι, αλλά η Παρασκευή είναι η επικρατέστερη με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πηγή φωτoγραφιών: MEGA TV

Παπακαλιάτης: Οι σειρές, η πραγματική ηλικία και η επιστροφή στην τηλεόραση

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό. Πρόκειται για τη σειρά που θα σημάνει τη μεγάλη του επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά (δείτε εδώ τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο της νέας του σειράς). Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr