Δεν πήγε και πολύ καλά - Έπεσε πολύ κλάμα για την πρώτη μέρα του παιδικού σταθμού του γιου της Λυμπεράκη

Αλλά όχι από αυτόν που φανταζόμαστε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν πήγε και πολύ καλά - Έπεσε πολύ κλάμα για την πρώτη μέρα του παιδικού σταθμού του γιου της Λυμπεράκη

Μετά τις διακοπές στις Κυκλάδες, η Νίκη Λυμπεράκη επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάστηκε για την πρώτη φορά που ο γιος της θα πάει παιδικό σταθμό, καθώς έφτασε και για εκείνους η μεγάλη μέρα, και για να εξοικειωθεί με το περιβάλλον επισκέφτηκαν χθες τον παιδικό σταθμό, και όπως ήταν λογικό δεν πήγε και τόσο καλά όπως αποκάλυψε και εκείνη μέσα από το Instagram, αλλά για εκείνη!

Πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό για τον γιο της Λυμπεράκη

Ο Μάξιμος – Παναγιώτης είδε τον χώρο και η αντίδρασή του ήταν πολύ καλή, όμως η μανούλα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. «Πρώτη επίσκεψη στον παιδικό σταθμό σήμερα. Έπεσε κλάμα (μαντέψτε από ποιον)», έγραψε χαρακτηριστικά με πολλούς από τους ακολούθους της στο Instagram να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους λέγοντας ότι την καταλαβαίνουν.

Έπεσε πολύ κλάμα στην πρώτη μέρα του γιου της Λυμπεράκη στον παιδικό σταθμό

Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος! Οι γιατροί μου είχαν πει ότι..."

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη το πρωί της Πέμπτης (21/10). Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή, στην μητρότητα αλλά και στον γιο της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ξανά μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος.

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα.

Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είπε αναφορικά με το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει τις ειδήσεις έχοντας μία απόσταση.

Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκε.

Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».