«Με ποιον πρέπει να πάω για να κάνω καριέρα;» - Το ασύλληπτο περιστατικό που έτυχε στον Χρήστο Φωτίδη

Δεν πίστευε στα αφτιά του!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με ποιον πρέπει να πάω για να κάνω καριέρα;» - Το ασύλληπτο περιστατικό που έτυχε στον Χρήστο Φωτίδη

Ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης, που πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και άγνωστες στιγμές από την Λάμψη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 31/8 στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και σε ένα πρωτοφανές περιστατικό που του είχε τύχει από συνάδελφο.

Όσα ανέφερε ο Χρήστος Φωτίδης

«Έχει γίνει μεγάλη αλλαγή με το Μe Too. Άνοιξαν στόματα και βελτιώθηκαν οι καταστάσεις. Σε ένα χώρο τέχνης που έρχεσαι πολύ κοντά στην αναπνοή με τον άλλον, θα υπάρξουν κάποια πράγματα. Όχι όμως εκβιαστικές συμπεριφορές και τέτοια διλήμματα γιατί κι εγώ ως νέος ηθοποιός όταν ξεκίνησα, είχα υποστεί ιδιαίτερο bullying κι όχι από το έτερο φύλο αλλά από το ομόφυλο.

Έπαιζα στο «Γαλάζιο Διαμάντι», είχα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κι έρχεται μια κοπέλα στο καμαρίνι -είχε έρθει για ένα μικρό ρόλο- και μου είπε «με ποιον πρέπει να πάω για να κάνω καριέρα;». Λέω δεν κατάλαβα και μου λέει με τον παραγωγό, με το σκηνοθέτη;» ανέφερε ο Χρήστος Φωτίδης.

Ποιος είναι ο Χρήστος Φωτίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είναι παντρεμένος με την οπτικό Σίσσυ Καζακίδου. Πατέρας 4 παιδιών, του Πιέρου (γυμναστής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.), της Σοφιάννας (τελειόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών), της Αναστασίας και της Νικόλ (μαθήτριες της ‘Α Λυκέιου).

Υπήρξε αθλητής του Basket στις ομάδες του Πρωτέα, του Αμύντα και του Α.Σ. Παγκρατίου. Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ως ηθοποιός και αργότερα σπούδασε Δημοσιογραφία. Ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας «ΝΕΑ ΓΝΩΜΗ» το 1981. Από τους πρωτεργάτες του 1ου Ελεύθερου Ραδιοφωνικού Σταθμού 9,84 μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Απέργη.

Χρήστος Φωτίδης

Εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Πολιτιστική Έκφραση μέχρι το 2011. Υπήρξε στην Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτιστικών Σχέσεων του ΟΤΕ από το 1985, στις Δημόσιες Σχέσεις του Οργανισμού. Εκλεγμένος από το 1985 μέχρι το 2011 σε θέσεις ευθύνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ του Νομού Αττικής.

Εκλεγμένος έφορος το 1989της ΔΕΠΑΗΛ με πρόεδρο το Δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη. Τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών από το 2011 έως το 2014. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1989. Κυρίως με τον Πολιτισμό

Συνεργαζόμενος και εκλεγμένος με την Δημοτική Παράταξη «Η Πόλη της Ζωής μας» του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης όπου υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Πεύκης τον πρώτο χρόνο, αργότερα για ενάμιση χρόνο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και από το 2017 έως σήμερα Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμό.