Φορώντας μόνο το σλιπάκι της - Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φορώντας μόνο το σλιπάκι της - Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, ωστόσο, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πολλές. Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, όμως περνάει αρκετά δύσκολα στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης.

Όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι όλη την ημέρα, καθώς έχει πόνους.

Μάλιστα, φορώντας μόνο σλιπάκι της, μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μοιράζεται πολύ συχνά λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της, ενώ όπως έκανε γνωστό, αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί σε εκπομπή στο OPEN.

Η φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου από την εγκυμοσύνη της

Τζούλια Αλεξανδράτου έγκυος
Instagram/juliahunt0000

Λίγα λόγια για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα στις 24 Νοεμβρίου του 1985. Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι Έλληνας επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ-Αλεξανδράτου, είναι πρώην μοντέλο βρετανικής καταγωγής. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Άρτεμις (γενν. 1983), που είναι λαϊκή τραγουδίστρια. Ξεκίνησε από παιδί να εργάζεται ως μοντέλο, συμμετέχοντας σε εκπομπές διαφημίζοντας έτσι παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, κέρδισε τον τίτλο της Miss Young στα καλλιστεία του ANT1, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006,παρ' όλο που αρχικά τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή "Megalicious chart live" του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, "Μόνο Για Σένα" και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο-κλιπ. Το 2007, ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το "Βασίλισσα της πίστας" και το "Στόχος είναι τα λεφτά" για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περράκη "Ψυχραιμία", στην οποία και συμμετείχε ως ηθοποιός.

Ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 "Music bee", η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB. Το 2010, πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ίαν Σκοτ, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη πορνό λαμβάνοντας έτσι ποικίλα σχόλια, Συμμετείχε σε ακόμη 3 ταινίες πορνό πριν αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο το 2012.

Τον Νοέμβριο του 2016, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Τάσο Ποτσέπη, το τραγούδι "Αγάπη Μόνο".

Από το 2013 μέχρι το 2016 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο και ζούσαν στη Βιέννη. Σήμερα, ζει στο Λονδίνο.