Έσπασαν το αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου - "Αυτός είναι ο φασισμός τους"

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έσπασαν το αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου -

Ζημιές στο αυτοκίνητό της προκάλεσαν το βράδυ της Τρίτης 30/8 μερικοί άγνωστοι στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, με την ίδια να είναι φυσικά φανερά εκνευρισμένη. Μάλιστα, γνωστοποίησε το εν λόγω γεγονός, μέσα από μια ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα, όπως είχε κάνει κι πριν μερικές μέρες, για τους ΛΟΑΤΚΙ.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την επίθεση που δέχτηκε με το αυτοκίνητό της

«Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω και συνεχίζω προκειμένου να πάω στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση..

Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή. Και απορώ γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Afroditi Latinopoulou

«Η πατριαρχία σκοτώνει»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χαμός έχει επικρατήσει στα social media και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την "επίθεσή" της στη Δανάη Μπάρκα με αφορμή μία φωτογραφία της με μαγιό. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και αμέσως όλοι σχεδόν οι διάσημοι και μη στήριξαν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα κατακεραυνώνοντας την Λατινοπούλου.

Εκείνη, όμως, παρά την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και κατ' επέκταση την απομάκρυνσή της από το κόμμα, δε φαίνεται να την πτοείται. Έτσι, εξακολουθεί κάθε λίγο και λιγάκι να προβαίνει σε μία νέα ανάρτηση. Η πιο πρόσφατη αναφέρει:

«Ειδήσεις μιας ημέρας:

–Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της

–Γυναίκα κρατούσε φυλακισμένη επί 42 χρόνια την κόρη της

-Γυναίκα 44χρονη βίασε ανήλικο αγόρι

-Γυναίκα πάτησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

-Γυναίκα ύποπτη για τη δολοφονία των τριών τέκνων της

Η πατριαρχία σκοτώνει».

undefined