Στα καλύτερά της - Πιο αδύνατη και πιο γυμνασμένη η Αθηνά New York 8 μήνες μετά το The Bachelor

Έχει κάνει πολλή δουλειά πάνω στο σώμα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα καλύτερά της - Πιο αδύνατη και πιο γυμνασμένη η Αθηνά New York 8 μήνες μετά το The Bachelor

Η Αθηνά New York είχε αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα στον φετινό κύκλο του The Bachelor. Άλλωστε και η ίδια δήλωνε πέρα από ηθοποιός, και fitness influencer. Ωστόσο, 8 μήνες μετά το ριάλιτι του έρωτα, η μεγάλη νικήτρια έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της.

Η Αθηνά νίκησε το παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφερε τελικά να βρει τον έρωτα της ζωής της μιας και χώρισε πολύ γρήγορα με τον Αλέξη Παππά (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η ίδια για τον χωρισμό τους).

Η αλλαγή στο σώμα της Αθηνάς New York

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά New York τους τελευταίους μήνες έχει δουλέψει ακόμη περισσότερο με το σώμα της και τα αποτελέσματα δεν κρύβονται. Πιο αδύνατη αλλά και πιο γυμνασμένη, έχει πλέον ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά που κυκλοφορούν στο Instagram.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε φωτογραφία με μαγιό που ανεβάζει, γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγα λεπτά με χιλιάδες likes και σχόλια.

Αθηνά New York σώμα

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: Facebook - The Bachelor Gr

Πώς ήταν πριν τις πλαστικές

Η Αθηνά New York δεν κέρδισε μόνο την καρδιά του Bachelor, Αλέξη Παππά, αλλά κατάφερε να κατακτήσει και την συμπάθεια του ελληνικού κοινού. Λίγο τα τσαλίμια λίγο τα σπαστά ελληνικά της, την έκαναν viral μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σίγουρα στην δημοτικότητα της παίζει ρόλο και η τρομερή εμφάνισή της. Μάλιστα η κατάξανθη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης ζει στιγμές Hollywood στην Αμερική, ωστόσο κάτι την έκανε να γυρίσει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Ο λόγος δεν είναι ο Αλέξης Παπάς, καθώς η σχέση μεταξύ τους τελείωσε άδοξα και σύντομα, όμως αυτό δεν κρατά μακριά το χαμόγελο της Αθηνάς. Και φυσικά κάθε φορά που μπορεί σκοπεύει να αναδεικνύει τα κάλλη της, άλλωστε έκανε τόσο κόπο για να τα αποκτήσει.

Η Αθηνά έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα της πολλάκις για να δημιουργήσει την εικόνα που θα ικανοποιεί πρώτα εκείνη και μετά όλους τους γύρω της. Μάλιστα όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία από το παρελθόν της, η Αθηνά έχει πειράξει σίγουρα την μύτη και τα χείλη της, αλλά έχει προσθέσει και στήθος.

Αθηνά New York πλαστικές