''Τα καλύτερα έρχονται...'' - Η νέα σπόντα της Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Όχι θα κάτσει να σκάσει...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τα καλύτερα έρχονται...'' - Η νέα σπόντα της Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Διακοπές τέλος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία από τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς για την προετοιμασία της εκπομπής της «Super Κατερίνα», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα. Και ενώ περιμένει για την επιστροφή της στα πλατό, έκανε και μια ανάρτηση - σπόντα πιθανά προς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, προτρέποντας τον κόσμο και την ίδια να αφήσουν πίσω όσα τους πλήγωσαν και να κοιτάξουν μπροστά.

Συνεργάτες ήρθαν, συνεργάτες έφυγαν, όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που ''μετακόμισε'' στην Σίσσυ Χρηστίδου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει καταφέρει και φέτος να συνθέσει μια πολύ έμπειρη ομάδα, που οδεύει προς την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις προτιμήσεις. Στο πλαίσιο βέβαια και της γενικότερης ανανέωσης της, γυμνάζεται εντατικά αυτή την περίοδο, προκειμένου να δούμε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή παρουσία στην πρεμιέρα της.

Η νέα σπόντα της Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη πριν την πρεμιέρα της «Super Κατερίνα»

«Καλό μήνα». Αφήστε πίσω ότι σας πλήγωσε το φετινό καλοκαίρι...τα καλύτερα έρχονται», γράφει η παρουσιάστρια και ο αποδέκτης του μηνύματος είναι μάλλον γνωστός.

Η νέα ανάρτηση της Καινούργιου με υπονοούμενο για τον Τσαγκρίδη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφία: ndp /εσωτερικής: instagram katken

Εκείνη λιώνει στην Αθήνα και εκείνος κάνει τουρ στα νησιά

Μπορεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου να ξεκίνησαν με άλλα σχέδια το καλοκαίρι τους, ο νέος χωρισμός τους ωστόσο έφερε νέα δεδομένα και για τους δύο. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις διακοπές της με τους φίλους της, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να βρίσκεται διακοπές με νέα σύντροφο (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Η Κατερίνα Καινούργιου από τη μεριά της έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα.

Μπορεί κατά κανόνα να μην είναι πολύ ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο πριν από λίγες μέρες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το εστιατόριο που επισκέφθηκε στην Κρήτη.

Ως λάτρης του καλού φαγητού, ο επιχειρηματίας έκανε την έρευνά του και επισκέφθηκε τα καλύτερα στο πανέμορφο νησί.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κρήτη