«Να κάνω τον καραγκιόζη στην τηλεόραση;» - Τα "καρφιά" του Σάκη Αρσενίου 7 μήνες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να κάνω τον καραγκιόζη στην τηλεόραση;» - Τα

Ο Σάκης Αρσενίου εισέβαλε στο φετινό Survivor και έφερε τα πάνω κάτω στους διάσημους, παρά το γεγονός πως δεν έμεινε πολύ. Όσες φορές έχει παραχωρήσει συνέντευξη έκτοτε μιλάει για την συμμετοχή του εκεί, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει "ξεμπροστιάσει" παίκτες, όπως έκανε και με τον Κωνσταντίνο Εμμανούλ.

Αυτή τη φορά, μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 1/9 και εξήγησε για την συμπεριφορά του κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά επισήμανε και την συμμετοχή του στο DWTS η οποία τον κούρασε αρκετά.

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για το Survivor 5

«Να κάνω τον Καραγκιόζη στην τηλεόραση για να πουλήσω τι;» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι φανταζόμουν».

Όσον αφορά το χορευτικό σόου τόνισε: «Στο Dancing δεν θα ξαναπήγαινα, ήταν πολύ κουραστικό. Μπράβο στους ανθρώπους που χορεύουν».

«Δεν μπορώ να είναι κάποιος πλάτη όταν τραγουδώ. Είναι αγένεια και προς εμένα και προς τους μουσικούς. Όταν βλέπω κάποιον τον χτυπάω στην πλάτη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Είμαι πιο καλά από ποτέ».

«Με βλέπω στα πλάνα και...»

O Σάκης Αρσενίου βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 16/3 και μεταξύ άλλων δεν άντεξε να μην αναφερθεί στο ζήτημα των κιλών του. Ο τραγουδιστής μπορεί να έμεινε πολύ λίγο στο παιχνίδι επιβίωσης, αυτό ωστόσο το διάστημα ήταν αρκετό για να χάσει μεγάλο αριθμό κιλών.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας, έχει γυρίσει άκρως ανανεωμένος με αποτέλεσμα, όπου κυκλοφορεί να τραβάει όλα τα βλέμματα. Συνεπώς ότι και να λένε για τα κιλά που έβαλε για να μπει στο Survivor τον αφήνουν αδιάφορο, όπως τόνισε και ο ίδιος για άλλη μια φορά.

«Με βλέπω στα πλάνα και έχω πάρει κιλά. Έχασα αρκετά σε πολύ λίγες μέρες. Καίγαμε θερμίδες, τρώγαμε ελάχιστα. Ήταν μεγάλα τα γυρίσματα. Καλά έκανα που πήρα τα κιλά, δέχτηκα και αρνητικά σχόλια.

Είχα πει ότι θα ήμουν ο εύκολος στόχος όταν μπήκα. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία το Survivor και όποιος λέει ότι είναι εύκολο τον προκαλώ να πάει» αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.»