Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και θα γίνει ξανά μπαμπάς; Οργιάζουν οι φήμες για τον Ζεράρ Πικέ και τη νέα σύντροφό του

Η φωτογραφία που κάνοει το γύρο του διαδικτύου

Δεν πρόλαβε να χωρίσει και θα γίνει ξανά μπαμπάς; Οργιάζουν οι φήμες για τον Ζεράρ Πικέ και τη νέα σύντροφό του
News 01.09.2022 16:09
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το σκάνδαλο του χωρισμού τους εξαιτίας τρίτου προσώπου, φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, ο ένας όμως από τους δύο για τα καλά! Ο λόγος για τον Ζεράρ Πικέ ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Σακίρα όχι μόνο βρήκε μία που της μοιάζει, αλλά φημολογείται πως είναι και έγκυος!

Έγκυος η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ;

Ο Ζεράρ Πικέ είναι μαζί με την 23χρονη φοιτήτρια, Clara Chía και πριν από περίπου μια εβδομάδα έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε γάμο, όπου περπατούσαν πιασμένοι χέρι – χέρι και έμοιαζαν αρκετά ερωτευμένοι αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα

Ωστόσο μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν πως η Clara Chía δείχνει έγκυος στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η αντίδρασή της Σακίρα για την πρώτη εμφάνιση του Πικέ με την 23χρονη

Σύμφωνα με την Mirror, που επικαλείται πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον της κολομβιανής σταρ, η ίδια είναι πολύ εκνευρισμένη από την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

Είπε συγκεκριμένα στην εφημερίδα το ίδιο άτομο:

«Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια» .Ο εκνευρισμός της Shakira πηγάζει από το γεγονός ότι οι άλλοτε ερωτευμένοι σύντροφοι είχαν συμφωνήσει να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλαδή την 4η Ιουνίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι ακόμη πιο διάσημος από τον Πικέ - Ο πασίγνωστος αθλητής που είχε σχέση με τη Σακίρα πριν τον γάμο της

Δεν της έφταναν τα βάσανα του χωρισμού, κινδυνεύει και με φυλάκιση - Γιατί κατηγορείται η Shakira;

Share