Το πήρε το κορίτσι και έφυγε! Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Ηλίας Βρεττός

Ο εντυπωσιακός γάμος στην Κύμη Ευβοίας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το πήρε το κορίτσι και έφυγε! Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Ηλίας Βρεττός

Ανυπομονούσε μέσα από αναρτήσεις του και τελικά η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 1/9, έκαναν το μεγάλο βήμα και σφράγισαν τον έρωτά τους, καθώς παντρεύτηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, με θέα όλο το Αιγαίο.

Τα πλάνα από τον γάμο του Ηλία Βρεττού

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ντύθηκε γαμπρός και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί τόσο πριν όσο και μετά το μυστήριο. Παρότι προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διέρρευσαν ορισμένα πλάνα, στα οποία φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Να ζήσετε!

Τον χειροκροτούσε όλο το μαγαζί - Το βαρύ ζεϊμπέκικο στο πάρτι πριν τον γάμο του

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη μιας και σε λίγες ώρες θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο πριν τον γάμο του ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του.

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού θα πραγματοποιηθεί στην Κύμη, τον τόπο καταγωγής του και έτσι το πάρτι του έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima, ο γάμος θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ενώ θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση που θα γίνει στο Εν Πλω στην Κύμη.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι θα διαμείνουν σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής ενώ σχετικά με το νυφικό της πανέμορφη νύφης, φέρει την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.

Η σύντροφος του τραγουδιστή μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο οργάνωσε κι ένα bachelorette party με τις φίλες της και φαίνεται να το καταδιασκέδασαν (δείτε εδώ φωτογραφία).

Στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Κύμη, ο τραγουδιστής διασκέδασε με την ψυχή του και μάλιστα κάποια στιγμή σηκώθηκε να χορέψει και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Όλο το μαγαζί τον κοίταζε και τον χειροκροτούσε, ενώ και ο ίδιος, όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το Youweekly.gr, το ευχαριστήθηκε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP