Δύσκολες στιγμές στο ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη, λόγω της κόρης της Λυδίας

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές στο ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη, λόγω της κόρης της Λυδίας

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Τατιάνα Στεφανίδου, λόγω της κόρης της Λυδίας Ευαγγελάτου και των σπουδών της. Η 18χρονη αποφάσισε να σπουδάσει εκτός Ελλάδος και οι γονείς της δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο από τα πραγματοποιήσουν το όνειρο της.

Μαμά και κόρη (αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε ήδη πρεμιέρα στο MEGA), πήραν το αεροπλάνο και έφυγαν για τη Νέα Υόρκη μαζί με τα πράγματα της νεαρής με σκοπό να την βοηθήσει να τα τακτοποιήσουν στον κοιτώνα (δείτε φωτογραφία από το δωμάτιο που μένει). Οι βόλτες ωστόσο στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ δεν είχαν τέλος 9 ημέρες που έμεινε μαζί της.

Οι δύσκολες στιγμές που έζησε η Τατιάνα Στεφανίδου

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, έχασε τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μείνει 9 ημέρες με τα ρούχα της κόρης της και η βαλίτσα να της παραδοθεί εν τέλει την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν οικογενειακώς στην Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, καθώς έχουν καταφέρει να κάνουν τεράστια επιτυχία στον χώρο της δημοσιογραφίας, δημιουργώντας παράλληλα μία πολύ όμορφη οικογένεια, στην οποία προσπαθούν να προσφέρουν τα πάντα, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν πως ο δεύτερος είχε ήδη έναν γιο και επιθυμούσαν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Βασικό στοιχείο για μία οικογένεια είναι και το σπίτι στο οποίο διαμένει. Έτσι, λοιπόν, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του μέσα από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τις οποίες διαφαίνονται ορισμένα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που σοκάρουν.

Ένα από αυτά είναι ο κήπος της μονοκατοικίας, στον οποίο έχουν στρώσει καταπράσινο γρασίδι και έχουν τοποθετήσει μία πέργκολα για να κάνει σκιά της ημέρες που θέλουν να αποφύγουν τον ήλιο. Κάτω από την πέργκολα βρίσκεται ένα τεράστιο τραπέζι για να απολαμβάνουν το φαγητό τους όταν ο καιρός το επιτρέπει, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει και ένα μπάρμπεκιου μεγάλων διαστάσεων.

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Όσον αφορά το σαλόνι, που είναι και το κύριο μέρος, διότι σε αυτό συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, φαίνεται πως έχουν επενδύσει σε ακριβά έπιπλα, τα οποία είναι όλα σε γκρι - μπεζ τόνους, όπως και οι τοίχοι και οι κουρτίνες. Στον χώρο υπάρχουν, μάλιστα, και κάποια μεγαλοπρεπή έπιπλα, όπως η ξύλινη συρταριέρα της εικόνας.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κατοικία