"Σου υπόσχομαι να σε κάνω..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Το τρυφερό συμβάν κατά την διάρκεια της παράστασής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε πριν μερικές ώρες ο Μάρκος Σεφερλής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί αρκετά ενεργά και διατηρεί πολύ συχνή επαφή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αγαπημένος κωμικός για ακόμη ένα καλοκαίρι πραγματοποιεί μια θεατρική του παράσταση στο Δελφινάριο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, όταν δηλαδή θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια του 5x5. Ο ίδιος, λοιπόν, γνωστός για την επικοινωνία που έχει με τους θεατές κατά την διάρκεια του έργου αλλά και για την αγάπη που τους τρέφει, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική πράξη.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Συγκεκριμένα, θέλησε να αφιερώσει μια ανάρτηση σε μια θαυμάστρια του με κινητικά προβλήματα, η οποία πήγε να τον δει από κοντά και φυσικά δεν έλειψαν οι αγκαλιές και οι συγκινήσεις.

«Μπροστά σ’ αυτήν την αγκαλιά… Σ’ ευχαριστώ Άννα Μαρία για την τόσο σφιχτή αγκαλιά! Σου υπόσχομαι να σε κάνω χαρούμενη κι ευτυχισμένη για πολλά χρόνια ακόμα! Ομολογώ ότι είχες βάλει πολύ δύναμη σ’ αυτήν την αγκαλιά! Είναι η δύναμη της ψυχής σου και η ανάγκη για ζωή! Τέτοια μαθήματα μας έδωσες χτες!

Δύναμης και ζωής! Και κυρίως αγάπης! Και σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό! Περιμένω την επόμενη ακόμα πιο σφιχτή αγκαλιά σου! Σ’ αγαπώ πολυ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο βίντεο που δημοσίευσε στο instagram του.

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Απίστευτο περιστατικό για τον Σεφερλή με ιδιοκτήτη ταβέρνας - Του άφησε ραβασάκι αντί για λογαριασμό

Tην ώρα που ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε αντιμέτωπος με σκληρές κριτικές για τις θεατρικές παραστάσεις του, απαντώντας μάλιστα σε αυτές, δέχτηκε παράλληλα μια ανεπανάληπτη κίνηση αγάπης από θαυμαστές του.

Ενώ λοιπόν, ο κωμικός είχε επισκεφτεί κάποια ταβέρνα για να γευματίσει ήρθε η ώρα, που όπως είναι φυσικό ζήτησε τον λογαριασμό πριν φύγει. Αυτό, που συνέβη στη συνέχεια δεν το περίμενε με τίποτα, αφού το χαρτί της απόδειξης ανέφερε πως το τραπέζι ήταν κερασμένο.

Συγκινημένος λοιπόν, ο Μάρκος θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή αυτή και μάλιστα να την κάνει stoty στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Αυτό θα πει αγάπη! Σας ευχαριστώ πολύ!».

Σεφερλής - Κοινό