Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το κακό - Αυτή είναι η ατάκα που πυροδότησε το ξύλο στη συναυλία του SNIK στην Κατερίνη

Βίντεο από τη στιγμή του καυγά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το κακό - Αυτή είναι η ατάκα που πυροδότησε το ξύλο στη συναυλία του SNIK στην Κατερίνη

Χαμός έχει γίνει από χθες στα social media αφού για άλλη μια φορά το όνομα του τράπερ SNIK βρίσκεται στην επικαιρότητα με αρνητικό πρόσημο. Αιτία ένας καυγάς που ξέσπασε σε live του σε κέντρο στην Κατερίνη, με πρωταγωνιστή και τον ίδιο, που κατέληξε σε άγριο ξύλο και θύμισε έντονα το βράδυ των MAD VMA. Αιτία φέρεται να ήταν η ατάκα ενός θαμώνα από το μαγαζί που άναψε τα αίματα μεταξύ του τράπερ και των θεατών.

Έξι τραυματίες είναι ο βαρύς απολογισμός του καυγά, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρά τραύματα, αφού το μαγαζί θύμισε κάτι από ροντέο. Σε βίντεο του αργότερα ο SNIK εξηγεί τη δική του οπτική για το συμβάν.

Αυτή ήταν η ατάκα που προκάλεσε τον καυγά στη συναυλία του SNIK

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Τότε, άρχισε να πέφτει ξύλο και ο κόσμος που ήταν εκεί χωρίστηκε σε δύο… στρατόπεδα. Η μία ήταν με το μέρος του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Έπεσαν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον άλλο. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα. Οσο για τους λόγους που συνέβησαν τα έκτροπα, φημολογείται ότι θαμώνας έβρισε χυδαία τον Snik κάνοντας αναφορά στον Light με τον οποίο είχαν γίνει επεισόδια στα Mad Video Music Awards.

Η απολογία του λίγη ώρα αργότερα

Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 την δική του απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Πηγή βίντεο: Instagram / Snik

TAGS