Με καρό ροζ μπικίνι άβαφη και ατημέλητη στη Σίφνο - Με αναλογίες που "ζαλίζουν" η Δανάη Μιχαλάκη

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καρό ροζ μπικίνι άβαφη και ατημέλητη στη Σίφνο - Με αναλογίες που

Η Δανάη Μιχαλάκη αυτό το διάστημα απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο της Σίφνου, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και συχνά ποστάρει φωτογραφίες της από τις διακοπές τους, εντυπωσιάζοντας το κοινό της με τις αναλογίες της, ιδιαίτερα μετά την ανάρτησή της στην οποία όλοι την μπέρδευαν με γοργόνα.

Την Πέμπτη 1/9, η ίδια ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της από το νησί, ποζάροντας με ένα ροζ καρό μπικίνι, ένα πετρόλ σορτσάκι και λιλά παντόφλες μπροστά από μία υπέροχη θέα. Δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μία χαμηλή κοτσίδα, την οποία, όμως, είχε ανακατέψει ο αέρας και στα χέρια της κρατούσε ένα γκρι καπέλο.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη με μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ στη Σίφνο

Το κορμί της έχει προκαλέσει "βροχή" σχολίων, καθώς στη σειρά από την οποία την γνωρίσαμε, τις Άγριες Μέλισσες του ANT1, συνήθιζε να φοράει φαρδιά φορέματα κρύβοντας το, αν και υπήρχαν μερικές στιγμές της στην προσπάθειά της να κάνει καριέρα που τόνιζαν τα όμορφα στοιχεία του.

Δανάη Μιχαλάκη

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Δανάη Μιχαλάκη

Ο έρωτας της πάει - Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η ηθοποιός στα στενά του νησιού

Η Δανάη Μιχαλάκη κάνει το διάλειμμά της από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, κάνοντας βόλτες και βουτιές στη Σίφνο, ανανεώνοντας τον έρωτά τους, όπως εξηγήσαμε ήδη. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που φανερώνει την χαρά της αλλά και το πόσο την ομορφαίνει η αγάπη.

Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε με κλειστά τα μάτια, στρέφοντας το κεφάλι της μακριά από τον φακό, φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν, μετα μαλλιά της σε μία χαλαρή πλεξίδα, όμως το "πονηρό" χαμόγελο της πρόδωσε κάθε συναίσθημά της.

Δανάη Μιχαλάκη