Μαμά και γιος ξανά μαζί - Επανασύνδεση για την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαμά και γιος ξανά μαζί - Επανασύνδεση για την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Κάτια Δανδουλάκη είχαν την τύχη να συνεργαστούν στη σειρά Άγριες Μέλισσες και να γνωριστούν καλύτερα, καθώς έπρεπε να υποδυθούν μία μητέρα με τον γιο της και το έκαναν με τεράστια επιτυχία. Μπορεί ο πρώτος να έχει προετοιμαστεί ήδη για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στον Σασμό, ωστόσο η μοίρα τον έφερε ξανά κοντά στην τηλεοπτική του "μαμά" στο θέατρο.

Πρόκειται για την παράσταση "Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου", η οποία θα λάβει χώρα στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη αρκετά σύντομα και έχει σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκεια.

Ξανά μαζί ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Κάτια Δανδουλάκη μετά τις Άγριες Μέλισσες

Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, το έργο που με την πλοκή του ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο έρχεται τον Οκτώβριο, σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με την Κάτια Δανδουλάκη και έναν θίασο εξαιρετικών πρωταγωνιστών. Την Κοραλία Καράντη, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Πάνο Σταθακόπουλο και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» αποτελεί διασκευή του έργου «Το Διπλό Παιχνίδι» του Ρομπέρ Τομά, ενός από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα. Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές πυροδοτούν το σασπένς και την ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πωλ Κορμπάν και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Τα χρέη του Πωλ στα χαρτιά και η πίεση που ασκεί στην Φρανσουάζ για την αποπληρωμή τους κορυφώνουν ακραία την ένταση και την τριβή στην σχέση του ζευγαριού.

Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας – θόρυβοι και ίχνη μιας παρουσίας που ούτε ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να εξηγήσει… Η ξαφνική επίσκεψη της Βαρόνης Σαρντονί και αυτά που έχει να πει, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από την Φρανσουάζ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός…

Διασκευή, Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Έβελιν Σιούπη

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Κάτια Δανδουλάκη

«Ό,τι ζήσαμε στο Διαφάνι μας...»

Η αγαπημένη σειρά του ''Άγριες Μέλισσες'' έριξε το βράδυ της Πέμπτης 7/7 μια για πάντα αυλαία μιας και είναι γνωστό, πως το σίριαλ δε θα συνεχιστεί για 4η σεζόν. Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες εξελίξεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν καταιγιστικές, με το κοινό να μένει άναυδο.

Ένας από τους ήρωες μάλιστα, που είχε δύσκολο τέλος ήταν ο Μελέτης, ο οποίος ουσιαστικά τιμωρήθηκε για όσα προκάλεσε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε το ρόλο, αποχαιρέτησε τον ήρωα του και το κοινό, με μια συγκινητική ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«” Ανακούφιση “… Τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολούθησαν, αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά μας αυτά τα τρία χρόνια γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας! Σας ευχαριστούμε για όλα!».

Μελέτης - Άγριες Μέλισσες