Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Μακαλιά - Η έκπληξη του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' για τα γενέθλιά του

Λίγο πριν γίνει 2η φορά πατέρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Μακαλιά - Η έκπληξη του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' για τα γενέθλιά του

Μια όμορφη και πολύ ευχάριστη ημέρα ξημέρωσε την Παρασκευή 2/9 για τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε από νωρίς με τον πιο ωραίο τρόπο, καθώς το ''Ποιος είναι πρωινιάτικά'' φρόντισε να του κάνει μια πολύ ωραία έκπληξη.

Ο ηθοποιός - πανελίστας βρέθηκε αντιμέτωπος με μια γαλάζια τούρτα, την οποία οργάνωσε η Μπέττυ Μαγγίρα ουσιαστικά να του σβήσουν, με τον εορτάζοντα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Γενικότερα, ο Μακαλιάς περνάει μια ωραία περίοδο περιμένοντας το 2ο παιδάκι του, όντας παράλληλα πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Η έκπληξη του ''Ποιος είναι πρωινιάτικά'' για τα γενέθλια του Δημήτρη Μακαλιά

«Η ευχή που έχω να σου δώσω, πέρα από υγεία, αγάπη και πάντα επιτυχίες σε σένα και την οικογένειά σου, είναι όταν φτάσεις στα χρόνια μου να είσαι σαν κι εμένα» είπε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η πολύ καλή σχέση, που έχει ο Μακαλιάς με τη Μαγγίρα

Το πρωί της Τετάρτης 31/8 ξεκίνησε ευχάριστα για την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, μετά τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την πρώτη, καθώς η έναρξη της εκπομπής τους, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συμπεριλάμβανε λίγο χορό και ευδιάθετη μουσική. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό κατεβαίνοντας τις σκάλες, υποδυόμενοι την Μπάρμπι και τον Κεν, αφού το τραγούδι ταίριαζε γάντι σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είναι ντυμένη και στα φούξια, με αποτέλεσμα να θυμίζει ακόμα πιο πολύ την "κούκλα". Οι συνάδελφοί τους ξέσπασαν σε γέλια με το που τελείωσαν το χορευτικό τους, ενώ ο κόσμος που τους παρακολουθεί από το σπίτι "ξεσηκώθηκε".