«Ό,τι έχει ένας άνθρωπος, του λείπει κάτι άλλο» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της Ζόζεφιν

«Πλέον που βγάζω τα χρήματά μου...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ό,τι έχει ένας άνθρωπος, του λείπει κάτι άλλο» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της Ζόζεφιν

Η Ζόζεφιν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 2/9 και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ωστόσο αισθάνεται ήδη ευλογημένη για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Δυστυχώς, όμως, όσο καλά κι αν πηγαίνουν τα επαγγελματικά της, στην προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως είναι μόνη, αν και λίγο διάστημα πριν δήλωσε τρελά ερωτευμένη.

Η αποκάλυψη της Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή

«Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, την Ελλάδα αλλά είναι λίγο αυστηροί εκεί. Αν έρθει η πρόταση τότε ναι. Δεν θα ήθελα να πάω με τη Γερμανία, αλλά μόνο με την Ελλάδα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε με αφορμή το γεγονός πως το πρόσωπό της προυσιάστηκε στην Times Square: «Έχουν γίνει πολύ όμορφα πράγματα φέτος. Είμαι πολύ ευλογημένη μπορώ να πω».

Όσον αφορά το εάν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο, ανέφερε: «Ότι έχει ένας άνθρωπος, πάντα του λείπει κάτι άλλο. Όταν δεν είχα λεφτά, μου έλειπε κάτι άλλο. Πλέον που βγάζω τα χρήματά μου, μου λείπει η αγάπη, ο χρόνος με την οικογένειά μου. Κάτι σταθερό τελοσπάντων. Μετά από 55 συναυλίες που έχω κάνει δεν υπάρχει χρόνος για σχέση. Δεν έχω δει καν το σπίτι μου».

Και κατέληξε: «Έχω μια συνεργασία με τον Snik, είναι πολύ ωραίο dance τραγούδι και πιστεύω θα το αγαπήσει ο κόσμος».

''Tι βλακείες ακούγονται;''

Μια φήμη έκανε το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, καθώς κάποιος λογαριασμός αναπαρήγαγε στο instagram ότι η Ζόζεφιν σε συναυλία της στη Λήμνο, έδωσε δωρεάν τα πρώτα είκοσι αυτόγραφα και εν συνεχεία το μαγαζί απαιτούσε λεφτά. Όπως ήταν φυσικό οι followers άρχισαν να της ζητούν εξηγήσεις με την ίδια να δίνει εξοργισμένη απάντηση και να ενημερώνει ότι το μαγαζί ήδη κινείται νομικά εναντίον εκείνων που διαδίδουν τις φήμες.

Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έχει μπει στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό, αφού και πριν λίγο καιρό με αφορμή ένα σκηνικό που έγινε στα MAD VMA, όπου η ίδια και ο Αρσενάκος φαίνεται να έσπρωξαν ένα εργαζόμενο παιδί προκειμένου να έχει καθαρό πλάνο ο σκηνοθέτης κατά την απονομή του βραβείου της, πολλοί στράφηκαν εναντίον τους, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;» ήταν η ερώτηση από follower της, στην οποία η Ζόζεφιν απάντησε: «Τι βλακείες ακούγονται».

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι η το μαγαζί που φιλοξένησε το live της κινείται ήδη νομικά ενάντια σε αυτούς που διέδωσαν τις φήμες, ενώ συμβούλεψε τον κόσμο να μην πιστεύει ψεύτικους λογαριασμούς.

Η απάντηση της Ζόζεφιν στις φήμες για αυτόγραφα επί πληρωμεί σε συναυλίες της