«Στο σκοτάδι, η απάντηση είναι πάντα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

«Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για να αντέξουμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο σκοτάδι, η απάντηση είναι πάντα...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

Η Δανάη Μπάρκα έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες στο πλατό του MEGA, με στόχο την καλή προετοιμασία της για την παρουσιάση της εκπομπής της, Πάμε Δανάη. Όσο, όμως, παρατηρεί τις αλλαγές που συμβαίνουν στο στούντιο που την φιλοξενεί εδώ και δύο χρόνια, κάποιες σκέψεις της ήρθαν στο μυαλό.

Όπως πάντα, λοιπόν, δεν θέλει να κρατήσεις αυτές τις σκέψεις μέσα της και της εξέφρασε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντας το από μία φωτογραφία της στο ίδιο μέρος.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα λίγο πριν την πρεμιέρα

«Τελευταίες πινελιές.

3η σεζόν σ’αυτο εδώ το στούντιο που πλέον μπορεί δίκαια να πάρει τον τίτλο του δεύτερου σπιτιού μου αυτά τα 2+ χρόνια.

Κάθε μέρα εδώ.

Με λύπες, με χαρές, με ανασφάλειες, με κλάματα, με χωρισμούς, με έρωτες, με ανησυχίες, με τρέλα, με τραγούδια, με χορούς, με μελαγχολίες.

Όλα τα ζούμε εδώ.

Όλοι μαζι.

Μαζί με εμάς, κι εσείς.

Εσείς που κάθε μέρα έρχεστε στο «σαλόνι μας» κι εμείς στο δικό σας και γινόμαστε ένα. Εσείς που μοιράζεστε με ό,τι τρόπο μπορείτε την ζωή σας μαζι μας κι εμείς μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας μαζι σας…και πιστέψτε με : δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απ το «μαζι».

Εσείς κι εμείς.

Όλοι.

Όλοι οι άνθρωποι ενωμένοι να περνάμε την ζωή μας και τις μέρες μας με χαμογελο.

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα μηνύματα και για όλη την αγάπη.

Από την Δευτέρα και πάλι μαζί.

Με πολύ κέφι, χαρά, αλήθεια και δουλειά, θα περνάμε τα πρωινά μας όσο πιο χαρούμενα γίνεται.

Άλλωστε, όταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά, η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για να αντέξουμε..

Στο σκοτάδι, η απάντηση είναι πάντα το φως.

Καλή σας ημέρα.

Ανυπομονώώώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Δανάη Μπάρκα

Aυτές τις παραγγελιές έκανε η Σταυροπούλου στη κόρη της πριν αρχίσει την εκπομπή

Η Δανάη Μπάρκα είναι και αυτή σε περίοδο προετοιμασίας, όπως ήδη αναφέρθηκε, αφού την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο «Πάμε Δανάη», που κάνει πρεμιέρα. Και ενώ οι διακοπές για εκείνη τέλειωσαν, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου φαίνεται να μην έχει πρόθεση να γυρίσει σύντομα, για αυτό και ζήτησε μερικές χάρες από την κόρη της, προτού επιστρέψει στο πλατό.

Η παρουσιάστρια πάντως δε φαίνεται να έχει πρόβλημα που επέστρεψε στη δουλειά, αφού πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και γύρισε άκρως μαυρισμένη και πολύ ορεξάτη, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες της αναρτήσεις για την εκπομπή. Βέβαια δεν ξέρουμε πως θα τα συνδυάσει μετά από τόσες χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός λοιπόν θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της κόρης της στην πρωτεύουσα αποφασίζοντας να της ζητήσει μια μικρή χάρη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία και έγραψε στην κόρη της:

«Δαναάκι μου, μέχρι την άλλη εβδομάδα που αρχίζει το “Πάμε Δανάη” να σου ζητήσω μια χαρούλα; Ρίξε μια ματιά: στη γιαγιά, στα φυτά μου, στους “Μπαμπάδες με ρούμι” μήπως πας εσύ πρώτη πρόβα γιατί η θάλασσα μου φωνάζει μείνε λίγο ακόμα».

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της απάντησε στη μητέρα της με αρκετή δόση χιούμορ, γράφοντας: «Α, δε ζητάει πολλά, μια χαρά».

Οι χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου από την Μπάρκα