Zωγραφισμένος όλος ο τοίχος στο χέρι - Η Σιαμπάνη ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του παιδικού δωματίου

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Zωγραφισμένος όλος ο τοίχος στο χέρι - Η Σιαμπάνη ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του παιδικού δωματίου

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι πολύ κοντά στο να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο πολύ σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η εγκυμονούσα, μπορεί έχει πλέον μια πολύ μεγάλη κοιλίτσα όμως δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να είναι όσο πιο λειτουργική γίνεται. Έτσι λοιπόν, με μία ανάρτησή της στο instagram έκανε γνωστό, πως τελειοποιεί το παιδικό δωμάτιο, στου οποίου τους τοίχους επέλεξε να κάνει ζωγραφιές, οι οποίες ήταν βαμμένες στο χέρι.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του παιδικού δωματίου

Ιωάννα Σιαμπάνη παιδικό δωμάτιο
Εσωτερική φωτογραφία: Ιnstagram - ioanna__siampani

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Σιαμπάνη για την εγκυμοσύνη της

Η αξιαγάπητη και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, και η χαρά της δεν περιγράφεται! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε