«Η Ομοσπονδία δε με...» - Η γεμάτη ειρωνεία ανάρτηση του Γιώργου Πιλίδη στο instagram

Η κίνηση αυτή θα συζητηθεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η Ομοσπονδία δε με...» - Η γεμάτη ειρωνεία ανάρτηση του Γιώργου Πιλίδη στο instagram

Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ένας πολύ καλός αθλητής και διακεκριμένος στο χώρο της πάλης, ωστόσο είναι γνωστό πως έχει δημιουργεί πρόβλημα με την ομοσπονδία, στην οποία ανήκε.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο αθλητής την Παρασκευή 2/9 στο instagram ειρωνεύτηκε με απίστευτο τρόπο την Ομοσπονδία, η οποία από ότι είπε δεν τον στέλνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Με έντονη τη δόση της ειρωνείας, ο Πιλίδης έβγαλε μια φωτογραφία με φλιτζάνι καφέ, στην προσπάθεια του να καταλάβει το λόγο, που συναντάει εμπόδια.

Η ειρωνική ανάρτηση του Γιώργου Πιλίδη για την ομοσπονδία πάλης

«Άρχισα να πίνω καφέ μαντέψτε γιατί. Για να μου πει το φλυτζάνι τον λόγο για τον οποίο η Ομοσπονδία δεν με στέλνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Γιωρίκας Πιλίδης

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - giorgos_pilidis

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη»

Στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 και γνωστός αθλητής της πάλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ όλο το περιστατικό).

Ο Γιώργος λοιπόν τόνισε ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, με εξαίρεση πάντα την Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα αποκάλυψε πως ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε ο Γιώργος Πιλίδης.