Έγινε γνωστό πριν λίγο - Ενεπλάκη σε τροχαίο και νοσηλεύεται ο Trannos

Τι συνέβη με τον τράπερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό πριν λίγο - Ενεπλάκη σε τροχαίο και νοσηλεύεται ο Trannos

Γνωστό έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής 2/9 πως ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει αρκετά τα μέσα με δηλώσεις του, ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών για περαιτέρω παρακολούθηση.

Τροχαίο για τον τράπερ Τranno

Σύμφωνα λοιπόν με γνωστή σελίδα στο Instagram όπου ασχολείται με αυτό το είδος μουσικής, ο γνωστός τράπερ είναι καλά, οι λόγοι του τροχαίου δεν διευκρινίζονται, ωστόσο θα μας ενημερώσουν με τα νεότερα για την υγεία του σύντομα μόλις γίνουν γνωστά τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του μέχρι νεοτέρας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, και αναμένουμε μέχρι τότε ελπίζοντας όλα να πάνε καλά.

Δύσκολες ώρες για τον Tranno

Πηγή: Instagram

"Πανικός" σε πανηγύρι στην Ηλεία - Τα τρυφερά τετ α τετ με την κοπέλα του

Ο Trannos μπορεί να κυκλοφορεί τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα, όμως είναι ένα απλό παιδί που τηρεί τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πανηγύρι στον Λάλα Ηλείας για να διασκεδάσει και να ακούσει τις επιτυχίες του Γιώργου Βελισσάρη. Χόρεψε δημοτικά, τραγούδηια, αλλά δεν στάθηκε εκεί.

Ο λαϊκός τραγουδιστής τον σήκωσε στη σκηνή, όπου ερμήνευσε το Madame, που ακούγεται παντού αυτό το διάστημα και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί ξεσηκώθηκε και χειροκροτούσε διαρκώς. Μάλιστα, όπως δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok ο τράπερ δεν ήταν μόνος του, αλλά στο πλάι του βρισκόταν και μία νεαρή κοπέλα με την οποία αντάλλασσαν φιλιά.

Trannos

TAGS