Με ανανεωμένο πλατό και γεμάτο μπαλόνια - Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη στο OPEN

«Η χαρά μου είναι μεγάλη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με ανανεωμένο πλατό και γεμάτο μπαλόνια - Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη στο OPEN

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) η εκπομπή «Open Weekend» έκανε για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρεμιέρα με την Ελένη Τσολάκη να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης ενώ λίγο νωρίτερα είδαμε και την πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το MEGA.

Όπως είναι λογικό η ίδια ήταν άκρως ενθουσιασμένη καθώς καλημέρισε το τηλεοπτικό της κοινό. Μάλιστα, το πλατό της εκπομπής ήταν ανανεωμένο ενώ στο πλευρό της είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της στο OPEN

«Την πιο γλυκιά, την πιο αισιόδοξη καλημέρα! Καλώς ορίσατε στο Open Weekend. Η χαρά μου είναι μεγάλη και δεν θα σας κρύψω κάθε χρονιά τέτοια ημέρα, αυτή η γλυκιά αγωνία και προσμονή από το βράδυ μέχρι να έρθει η ώρα να πούμε την πρώτη μας καλημέρα είναι έντονη.

Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη χρονιά θα λέμε την καλημέρα μας κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Open για να φέρουμε στα σπίτια σας το χαμόγελο, τη χαρά, τη ζεστή αγκαλιά γιατί ο χειμώνας που έρχεται και είναι μπροστά μας είναι μεγάλος».

Το πρόσωπο που θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Οι συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και, μάλιστα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, πήρε την πρώτη συνέντευξη της σεζόν, από μία ηθοποιό, η οποία θα κάνει και ποδαρικό.

Ο λόγος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, μία γυναίκα που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram του ίδιου, δηλώνοντας πως ήταν πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την κουβέντα.

"Απόψε "ερωτεύτηκα" έναν μύθο! Το καλύτερο ποδαρικό της σεζόν... Η ΜΙΑ Ζωζώ Σαπουντζάκη έρχεται στο Open weekend και στο OPEN Tv", έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ζωζώ Σαπουντζάκη