Δύσκολες στιγμές για την Ελπίδα Νίνου - Διώχνουν την ίδια και τον Πέτρο Φιλιππίδη από το σπίτι τους

Τι έχει συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για την Ελπίδα Νίνου - Διώχνουν την ίδια και τον Πέτρο Φιλιππίδη από το σπίτι τους

Σκούρα τα έχει βρει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον αποφυλακίσει μέχρι την τελική απόφαση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη και σε λίγες ημέρες αναμένεται να καταθέσει η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σήμερα, Σάββατο 3/9 ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις γύρω. Αρχικά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός πάσχει από επιθετικό σακχαρώδη διαβήτη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πώς πέρασε το καλοκαίρι μετά τις κατηγορίες.

Διώχνουν Φιλιππίδη και Νίνου από το σπίτι τους

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγος του ψάχνουν για νέο σπίτι, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τον ειδοποίησε να αποχωρήσει, λόγω των αντιδράσεων έχουν προξενήσει προβλήματα στη γειτονιά. Έχει ξεκινήσει λοιπόν να ψάχνει για νέα οικία στο Παγκράτι ή τα Πατήσια.

Επίσης, ανέφερε πως στα Ιωάννινα όπου είναι το πατρικό του δεν αντιμετώπισε τέτοια ζητήματα, πέρα από ένα σύνθημα γραμμένο σε τοίχο την τελευταία ημέρα διαμονής του εκεί.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Έντονο σκηνικό στη δίκη της Παρασκευής

Την Παρασκευή 2/9 συνεχίστηκε η δίκη για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη και αυτή τη φορά στη δικαστική αίθουσα κατέθεσαν η φίλη και ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος έμαθε πρόσφατα όσα δηλώνει, πως βίωσε η κόρη του.

Σε αντίστοιχη γραμμή κινήθηκαν και αυτά τα δύο πρόσωπα, καθώς μετά την μάρτυρα που κατέθεσε την Πέμπτη 1/9, σημειώθηκε ξανά έντονο σκηνικό ανάμεσα στον κατηγορούμενο και στα πρόσωπα της άλλης πλευράς. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, το γεγονός, πως ο Φιλιππίδης πήρε το λόγο σε ένα σημείο και απάντησε ειρωνικά στη φίλη της καταγγέλλουσας.

Λυπάμαι πολύ κύριε Φιλιππίδη» είπε η φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο λίγο πριν ολοκληρώσει την κατάθεσή της. «Κι εγώ» της απάντησε από το εδώλιο ο Φιλιππίδης.

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα και ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος έμαθε τι συνέβη στην κόρη του, πριν από ένα χρόνο. «Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα.

Έχω πάρει δικηγόρο. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» ανέφερε.

Πέτρος Φιλλιπίδης

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως σύστησε την κόρη του σε ένα φίλο του, ο οποίος την έστειλε με το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Της έκλεισε ραντεβού με τον Φιλιππίδη κι εκείνη γύρισε ενθουσιασμένη. Της έδωσε κάποιο ρόλο, θα έκανε αντικατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω της είπε θα την προωθήσει και στο Mega. Είχε περάσει και οντισιόν από το mega και μετά της είπαν ότι δεν την παίρνουν».

Πρόεδρος: Τι σας είπε για το ρόλο στο θέατρο;

Μάρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε το ρόλο.

Πρόεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν;

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP