Την ώρα λοιπόν που ο γνωστός τράπερ Snik λέει τα αντίθετα για τον τρόπο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα που οδήγησαν σε σοκαριστικές σκηνές στο live του, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε αυτόπτης μάρτυρας το πρωί του Σαββάτου 3/9, ο οποίος βρέθηκε στην Κατερίνη και στο μαγαζί που εμφανίστηκε ο Snik, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς.

Όσα ανέφερε για τον Snik

«Ήταν ο Snik με έναν τραγουδιστή που συνεργάζεται και κατά τις 04.00 – 04.20 ανοίχτηκε μία σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Μετά επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι πελάτες από τα μπροστά τραπέζια βρέξανε και αυτοί το stage. Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι προς το stage, πετάχτηκε ένα αντισηπτικό προς το κοινό και παρεξηγήθηκαν οι πίσω του Snik και πήδηξαν όλοι μαζί, για να ορμήσουν σε αυτή την παρέα που τους έβρεξε», είπε αρχικά.

«Δεν πετάχτηκε μπουκάλι. Το μπουκάλι ήταν ράδιο αρβύλα, για να υπάρχει μία πισινή, ότι πετάχτηκε το μπουκάλι και άναψαν τα αίματα. Ο Snik πήγε να χτυπήσει πρώτος αυτούς που πήγαν να του επιτεθούν, όταν όρμηξαν από το stage κατά πάνω τους, δεν κάθισαν και οι άλλοι με δεμένα τα χέρια.

Σίγουρα άναψαν τα αίματα κι τώρα ποιος βάρεσε ποιόν… Αλλά σίγουρα έκαναν κίνηση και κατέβηκαν από το stage. Δεν ανέβηκαν τα παιδιά στο stage αυτοί κατέβηκα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Κανένα πρότυπο δεν αποτελούν»

Την Πέμπτη 1/9 έγινε γνωστό πως ο Snik έπαιξε ξύλο σε μαγαζί που τραγουδούσε, με θαμώνες, και στη συνέχεια μίλησε και ο ίδιος για το συμβάν εξηγώντας τι συνέβη και για ποιο λόγο κατέληξε σε αυτές τις πράξεις. Παρόλα αυτά, έχει ήδη δημιουργηθεί σούσουρο γύρω από το όνομά του και με αφορμή το περιστατικό ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας εξήγησε τι κρύβεται από πίσω μέσω της εκπομπής Alpha Τώρα, το πρωί της Παρασκευής 2/9.

Μάλιστα, προσπάθησε να αναλύσει και τον τρόπο που αυτοί οι άνθρωποι, επειδή βρίσκονται στη δημοσιότητα, επηρεάζουν με την συμπεριφορά τους και την μουσική τους την σημερινή νεολαία, στοχοποιώντας τους γονείς.

«Κανένα πρότυπο δεν αποτελούν, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Όταν αφήνουν οι γονείς να παρακολουθήσουν τέτοιες διαδικασίες, πίσω από κάθε παιδί ψάξε γονιό. Εμείς βάζουμε και δεν βάζουμε τα όρια. Τα παιδιά τα ερεθίσματα θα τα έχουν γιατί υπάρχει το σχολείο, η γειτονιά, οι φίλοι. Οι δισκογραφικές εταιρείες επιτρέπουν λόγω χρημάτων όλα αυτά που ακούγονται», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πίσω από τα παιδιά δεν υπάρχει ένα δέντρο αλλά ένας γονιός που διαπαιδαγωγεί. Μπορεί να το απομυθοποιήσει, να το συζητήσει, να του δώσει να καταλάβει το πραγματικό νόημα. Οι γονείς με το ένστικτο μπορούν να προσφέρουν στο παιδί αλλά δεν το κάνουν. Και γιατί δεν το κάνουν;

Γιατί το κακό δεν θα χτυπήσει ποτέ τη δική μας πόρτα, δεν μας ενδιαφέρει γιατί παιδιά είναι θα το ξεπεράσουν και έχουμε να κοιτάξουμε άλλα πράγματα. Το bullying είναι βία. Όποιος το λέει bullying το μακιγιάρει».