«Ζω έναν εφιάλτη!» - Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την έκρηξη στην Αχαρνών

Το διαμέρισμά της ήταν πάνω από το κατάστημα που έγινε το συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ζω έναν εφιάλτη!» - Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την έκρηξη στην Αχαρνών

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στην Αχαρνών, μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κάτω από την πολυκατοικία της. Η ίδια μίλησε στην κάμερα του ANT1 για τις ζημιές που υπέστη το διαμέρισμα της ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κακή της ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν.

Ο εφιάλτης που ζει η Μάγδα Τσαγγάνη

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν αντέξω, πιστεύω θα αντέξω. Κοιτάμε και λέμε… έγινε έκρηξη. Βγήκαμε αμέσως το μπαλκόνι και λέμε, πω πω αυτοί από κάτω με τις φιάλες και ακούγαμε κι άλλα μπαμ – μπαμ, γινόταν χαμός από εκρήξεις. Πήγαμε επάνω που έχει ακάλυπτο, ανεβήκαμε την σκάλα, βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στην διπλανή πολυκατοικία».

«Μένω σε σπίτι φίλων μου, αν δεν επιστρέψω, θα πάω να μείνω στην Αίγινα μέχρι να δω τι μπορεί να φτιαχτεί και αν μπορεί να φτιαχτεί, αλλιώς θα νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μείνω».

«Κάνουμε αισθησιακές ταινίες με 38-40 χιλιάδες...»

Συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 22/6 η γνωστή ηθοποιός με την οποία είχαμε ασχοληθεί και πρόσφατα για τις μαρτυρίες της σε ένα δυσάρεστο συμβάν. Στο Super Κατερίνα ωστόσο, αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στην πρόταση που της έχει γίνει από συνάδελφό της να συμμετάσχει σε αισθησιακές ταινίες.

«Τον Γιώργο Κιμούλη τον θαυμάζω, είχε συνεργαστεί και με τη Ρέα Τουτουντζή. Και λέω τότε, "ο Κιμούλης με την Τουτουντζή;". Έλα Παναγία μου, είναι δυνατόν; Θα έπρεπε να συνεργαστεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κι άλλες σπουδαίες. Θα του έλεγαν να παίξει με τη Τσαγγάνη και θα έλεγε ¨βρε δεν είσαι καλά που θα παίξω με αυτό το νούμερο". Κατ' αρχήν, ο Γιώργος, καλή του ώρα όπου και να 'ναι, δεν ανέβαζε έργα για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Μια φορά, όταν πρωτοβγήκα, ήρθε ένας συνάδελφος και μου λέει ¨Μάγδα μου, κάνουμε αισθησιακές ταινίες με φοιτητές με 38-40 χιλάδες το γύρισμα. Δεν προβάλλονται εδώ, θα πάνε στο εξωτερικό. Του λέω ευχαριστώ πολύ, αλλά το όνομα "Τσαγγάνη" δεν το φέρω μόνο εγώ. Πήγαινε στο δεύτερο γυμνάσιο αρρένων να ρωτήσεις τον πατέρα μου που είναι γυμνασιάρχης. Μου είπε και συγγνώμη στο τέλος», τόνισε η Μάγδα Τσαγγάνη.