Ανείπωτος θρήνος για τον χώρο της ηθοποιίας - «Καλό ταξίδι αγαπημένη μας...»

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος για τον χώρο της ηθοποιίας - «Καλό ταξίδι αγαπημένη μας...»

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο αγαπητός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, δημοσιοποιώντας πως έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός, Φρύνη Αρβανίτη, την οποία ο κόσμος αγάπησε μέσα από την συμμετοχή της σε βιντεοκασέτες την δεκαετία του 80' αλλά και για τις γνωστές ατάκες της και τους αξέχαστους ρόλους της

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωναιό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Φρύνη».

Ποια ήταν η Φρύνη Αρβανίτη

Η Φρύνη Αρβανίτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944.Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε, και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965. Για την προσωπική της ζωή δεν γνωρίζουμε πολλά. Ωστόσο η ίδια μεσουράνησε στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας ενώ έπαιξε και στην τηλεόραση σε πολλά δημοφιλή σήριαλ.

Ήταν φίλη και συνεργάτης του Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια και είχε μοιραστεί το πως τα περιττά κιλά της, της χάρισαν ρόλους. Μάλιστα δε δίστασε να πει πως όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα. Άλλωστε όσα χρόνια γνωρίσαμε ως ηθοποιό την Φρύνη πάντοτε οι ρόλοι της ήταν χαρακτηριστικοί είτε στην επιθεώρηση στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.