Δύσκολες ώρες για τον Maluma - Μπαίνει στο χειρουργείο

Η ανάρτηση στο Instagram και τα χιλιάδες σχόλια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Maluma - Μπαίνει στο χειρουργείο

Λίγο καιρό μετά τη συναυλία του που προκάλεσε πανικό στην Ελλάδα, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην χώρα μας, ο γνωστός τραγουδιστής Maluma, φαίνεται πως αντιμετωπίζει δύσκολες μέρες, μιας και ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Maluma

Ο διεθνής ερμηνευτής κοινοποίησε μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο που φοράει χειρουργικά ρούχα και εξήγησε ότι θα κάνει μία επέμβαση στο γόνατο και ελπίζει όλα να πάνε καλά, παρακαλώντας μεταξύ άλλων τους θαυμαστές του να του στείλουν την θετική τους ενέργεια και τις προσευχές του.

Λίγα λόγια για τον Maluma

Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας, γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1994 και είναι ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μαλούμα είναι Κολομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής.

Θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική με μεγάλη επιρροή και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους αστέρες της ισπανόφωνης μουσικής βιομηχανίας, όπως Μαρκ Άντονι, Ταλία, Ρίκι Μάρτιν και Σακίρα, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια "Borró Cassette", "Felices los 4", "El Perdedor", "La temperatura" καθώς και τα ντουέτα "Desde esa noche", "Vente Pa' Ca", "Chantaje" και "Corazón".

TAGS