Παίρνουν διαζύγιο Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου; Στη φόρα όλη η αλήθεια

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παίρνουν διαζύγιο Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου; Στη φόρα όλη η αλήθεια

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους καθώς έχουν αρκετό καιρό να κάνουν δημόσια εμφάνιση μαζί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του αφού το μοναδικό πρόβλημα που "αντιμετωπίζουν" είναι η απόσταση που τους κρατά μακριά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι πληροφορίες για το φημολογούμενο διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου

Αποκλειστική φωτογραφία της Ελεψνόρας Ζουγανέλη - Δημητρίου

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις με αποτέλεσμα να βωρίσκεται μακριά από το πλευρό του αγαπημένου της. Όσο για την φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;» τονίζει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO
Εξωτερική φωτογραφία: NDPPOTO

Δεν είναι μόνο από την Μύκονο - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να ακούν τις επιτυχίες της. Μάλιστα, σε μια από τις πιο πρόσφατες συναυλίες της είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η γνωστή καλλιτέχνιδα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό της μόνο για τα επαγγελματικά της. Μάλιστα, αυτό που γνωρίζουν λίγοι είναι η αληθινή καταγωγή της.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.