"Είναι πολύ μικρό..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα

Η απάντηση της στο κράξιμο που "έφαγε" λόγω της ροκ εμφάνισης του στα 70 του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τον Νίκο Καρβέλα. Αναφέρθηκε στο νεογέννητο γιο του, αλλά και στα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν για την ροκ εμφάνιση του στο γήπεδο στα 70 του.

«Θα έπρεπε να χαίρονται που ο Νίκος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο τους και κάνουν κολλητή παρέα.

Οι δηλώσεις της Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα

«Πολύ ωραία μου άρεσε πολύ. Είναι μια χαρά το παιδί όταν έρχεται στη ζωή. Προς το παρών δεν του μοιάζει. Είναι πολύ μικρό ακόμα», αποκάλυψε για τον Καρβέλα Junior.

H πρώτη φωτογραφία της Φερεντίνο με το νεογέννητο γιο τους

Η Ελένη Φερεντίνου (δείτε την με μαγιό) έφερε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Καρβέλα. Με αυτό τον τρόπο ο μουσικός χάρισε στην μεγάλη του κόρη Σοφία και στο γιο του Ανδρέα ένα αδερφάκι. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει κάνει καμία δήλωση για τις χαρές του, ωστόσο, δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία του μπέμπη.

Η τραγουδίστρια έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση με το μωρό της. Ξαπλωμένη σε μία αιώρα κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της και απαθανατίστηκε από τον φακό.

Ο 70χρονος σήμερα Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά και σίγουρα η χαρά του δεν θα κρύβεται!

Έλενα Φερεντίνου Νίκος Καρβέλας γιος