Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς "Γη της ελιάς" - Είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έρωτας στα παρασκήνια της σειράς

Η "Γη της Ελιάς" ετοιμάζεται να βγει στον αέρα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν άμεσα μιας και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την πλοκή που πρόκειται να καθηλώσει τους πάντες μιας και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταγιστικές (δείτε εδώ super αποκλειστικό).

Το πρόσωπο που έχει "κλέψει" τη καρδιά της Αντιγόνης Νεοφύτου

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που έχουν αγαπηθεί από το κοινό είναι και η Αντιγόνη Νεοφύτου η οποία ωστόσο αρέσκεται στο να μην μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά της. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορέις της «RealLife» η γνωστή ηθοποιός είναι στα καλύτερά της και στα προσωπικά της καθώς είναι σε σχέση εδώ και δυο χρόνια.

Ο λόγοα για τον Γιώργο Ευαγγέλου ο οποίος είναι και σκηνοθέτης στη σειρά του MEGA. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη στην Κύπρο όπου πραγματοποιούνται και τα γυρίσματα της σειράς.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μαζί με τα κορίτσια από την Γη της Ελιάς σε βραδινή έξοδο στο νησί

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μπήκε πρόσφατα στις ζωές των τηλεθεατών μέσα από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και τα social media και το γεγονός πως έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, αλλά και το Tik Tok βοηθάει πολύ στο να μάθουμε περισσότερα για εκείνη.

Μετά το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς, η ίδια απομακρύνθηκε από τις κάμερες και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, καθώς και στο Πόρτο Χέλι. Μαζί της βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι και συνάδελφοί της από τη δουλειά, όπως η Αφροδίτη Λιάντου και η Ιφιγένεια Πιερίδου και φυσικά, δεν έλειψαν μερικά στιγμιότυπά τους από τις διακοπές τους στο διαδίκτυο.

Αντιγόνη Νεοφύτου διακοπές

Αντιγόνη Νεοφύτου

Αντιγόνη Νεοφύτου Λιάντου

@

♬ -

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Αντιγόνη Νεοφύτου