«Κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό» - Απασφάλισε η Φωτοπούλου για την αποχώρηση της από την Σκορδά

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό» - Απασφάλισε η Φωτοπούλου για την αποχώρηση της από την Σκορδά

Λίγες ώρες μετά από την είδηση πως η Ελένη Φωτοπούλου τελικά όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το νέο πρωινό του ΣΚΑΪ, η ίδια προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 4/9 σε μία όλο νόημα ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πέρασε ένα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.

Η ανάρτηση της Φωτοπούλου

Ειδικότερα, μέσα από την ιστορία που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα, η Ελένη Φωτοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δημοσιογραφικά γαλουχήθηκα στο Alter. Εκεί, λοιπόν, είχαμε κάτι αρχισυντάκτες, παλιές καραβάνες, δημοσιογράφους και όχι «δημοσιογράφους» οι οποίοι είχαν έναν χρυσό κανόνα: αν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, αν δεν το έχεις χιλιοδιασταυρώσει, κράτα καλύτερα το στόμα σου κλειστό».

«Κι όποιος κατάλαβε… (πράγμα για το οποίο διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες)» συμπλήρωσε.

Απασφάλισε η Φωτοπούλου για τις φήμες αποχώρησής της από την Σκορδά

Πηγή φωτογραφίας: Instagram Ελένη Φωτοπούλου

Ποια είναι η Ελένη Φωτοπούλου

Η πρώην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Φωτοπούλου είναι σήμερα 41 ετών και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η σύζυγος του newscaster Άκη Παυλόπουλου και γλυκιά μαμά ενός αγοριού αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παράλληλα με τη δημοσιογραφία, πετυχαίνοντας έναν στόχο ζωής. “Κοντεύω τα 40 πια και μάλλον αυτές οι διαδικασίες δεν είναι πολύ της ηλικίας μου. Ωστόσο πως μπορώ να μη χαίρομαι;

Πως μπορώ να μην αισθάνομαι αυτή την ασυγκράτητη, ξέχειλη αίσθηση της ικανοποίησης για ένα ακόμα όνειρο που δεν έμεινε τέτοιο;

Κι αν μοιράζομαι εδώ αυτή την όμορφη στιγμή μου δεν είναι για άλλο λόγο παρά για να σας/μας υπενθυμίσω πως όλα, μα όλα τα όνειρα αξίζουν να βρουν τον δικό τους χώρο στον σύντομο ορίζοντα της ζωής μας. Ποτέ δεν είναι αρκετά αργά για ένα όνειρο ακόμη.

Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να διαβούμε ένα νέο μονοπάτι, για να βρούμε έναν διαφορετικό δρόμο ή για να διευρύνουμε μια στάλα τους ορίζοντες.

Λίγη προσπάθεια, πολλή θέληση και άνθρωποι-στηρίγματα είναι τα μοναδικά απαραίτητα εφόδια” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Άκης Παυλόπουλος Ελένη Φωτοπούλου