«Μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Σοφία Καρβέλα

Η οργή της με σχόλιο σε ανάρτησή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Σοφία Καρβέλα

Παρότι δεν το συνηθίζει και πάντα είναι ευγενική, τουλάχιστον από ότι έχουμε δει από τις κινήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε η Σοφία Καρβέλα (δείτε εδώ σπάνια στιγμιότυπα με τον μπαμπά της) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που ξεπέρασε τα όρια κάτω από ανάρτησή της.

Η οργισμένη ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Πριν λίγες ημέρες είχε ανεβάσει στο instagram ολόσωμη φωτογραφία από τις διακοπές της , και ανάμεσα στα σχόλια ήταν και ένα το οποίο την χαρακτήριζε ως «Χάλι μαύρο και ανορεξική» κάτι που πυροδότησε την αντίδρασή της όπως ήταν φυσικό καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι η Σοφία Καρβέλα απάντησε: «Να σου πως κάτι συνονόματη, πρώτον μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω, αλλά πες πως την είχα, το βρίσκω απίστευτο πως η αντίδρασή σου είναι να με βρίσεις και να θελήσεις να με ταπεινώσεις. Μπορεί να μην έχω πολύ λίπος πάνω μου, αλλά εσύ δεν έχεις καρδιά. Καμιά ανθρωπιά. λυπηρό, πολύ λυπηρό για μια ενήλικη γυναίκα που μιλά με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη γυναίκα».

Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Σοφία Καρβέλα

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Σοφία Καρβέλα

«Από μικρή ηλικία αποφάσισα ότι...»

Η Σοφία Καρβέλα, κατά την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη αντιμετώπισε μερικά προβλήματα που της έριξαν την ψυχολογία στα τάρταρα, όμως απ' ότι φαίνεται κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον παλιό καλό εαυτό της. Είναι γεγονός πως της αρέσει να κάνει χιούμορ με την κάθε ευκαιρία, ενώ πολύ συχνά σχολιάσει διάφορα πράγματα που της κάνουν εντύπωση και περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από αυτό.

Έτσι, την Παρασκευή 19/8, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ατάκα που τη άρεσε, σχετικά με την συμπεριφορά των ανθρώπων και έπειτα έδωσε την δική της οπτική με τον δικό της ευχάριστο και αστείο τρόπο.

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε η ατάκα που εντόπισε στο διαδίκτυο.

Και απάντησε: «Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σοφία Καρβέλα