Σείστηκαν τα Ιωάννινα - Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό τζιν σορτσάκι χόρεψε το My Number One 17 χρόνια μετά

Ούρλιαζαν όλοι στο στάδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία NDP
Φωτογραφία NDP

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την περιοδεία της και στάση της χθες 4/9 ήταν τα Ιωάννινα. Εκεί τραγούδησε όλες τις επιτυχίες της από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της (δείτε πως ήταν τότε) μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique και σήμερα το όνομα της ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Είναι η 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνης από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους.

Η συναυλία λοιπόν, που έδωσαν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες, η Έλενα Παπαρίζου και ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τα Ιωάννινα.

Η Παπαρίζου χόρεψε το My Number One

Η Έλενα Παπαρίζου τους τρέλανε μάλιστα όλους, όταν τραγούδησε το My Number One και χόρεψε όπως χόρεψε το 2005 στην Eurovision. Την ώρα λοιπόν που έδινε ρεσιτάλ, όλοι ούρλιαζαν.

Το απρόοπτο που σημειώθηκε επί σκηνής

Η Έλενα Παπρίζου συνεχίζεi κανονικά την περιοδεία της, ωστόσο τα απρόοπτα φαίνεται πως είναι στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, όσο προετοιμασμένος είσαι για να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Αυτή τη φορά την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανέβει στη σκηνή προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά της, το ρεύμα είχε άλλη ιδέα καθώς "έπεσε" με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου να τραγουδήσει acapella. Φυσικά, αυτό το περιστατικό δεν την στεναχώρησε ιδιαίτερα μιας και ήταν έτοιμη για όλα.

Από την άλλη, οι θαυμαστές της οι οποίες έδωσαν επίσης το παρών στη συναυλία προσπάθησαν να τραγουδήσουν μαζί της προκειμένου να την εμψυχώσουν. Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Και χωρίς ρεύμα εμείς βρίσκουμε τον τρόπο για λίγο… φως».