"Το έβαλε στα πόδια" με το που είδε την κάμερα - Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλο 10 μήνες μετά το σκάνδαλο

Δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην Αλόννησο βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με την πρώην σύντροφό του και το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε.

Εκεί διαθέτει ένα εστιατόριο, το οποίο είχε κλείσει λόγω χρεών, ωστόσο έχει πλέον ανοίξει και αν και δεν φαινόταν πως ο κόσμος θα το επισκεπτόταν, πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κάμερα της Super Κατερίνα, μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να τραβήξει μερικά πλάνα και να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, όμως εκείνος μόλις είδε την κάμερα "το έβαλε στα πόδια".

Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μπροστά στην κάμερα

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του νησιού με τον κατηγορούμενο

Όπως έχει γίνει καιρό γνωστό η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση και την εμπλοκή του με τα revenge porn video με τα οποία εκβίαζε την πρώην σύντροφό του. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του θεωρώντας ότι θα βρει ηρεμία στο νησί όπου διατηρεί επιχείρηση μπαρ τα τελευταία χρόνια.

Η εμφάνιση του αυτή, όπως και πιθανές μελλοντικές εμφανίσεις του, μόνο χαρά δεν προξένησαν στους κατοίκους της Αλοννήσου, αφού και στις 16/6, κάτοικος του νησιού και κοντινό πρόσωπο των ιδιοκτητών του μπαρ που νοικιάζει παραχώρησε δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή στις οποίες έδωσε και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του μαγαζιού αλλά και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί προς το πρόσωπό του, διαμηνύοντάς του να μην πατήσει στο νησί, γιατί δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Και σα να μην έφτανε η δήλωση της κατοίκου, αυτή τη φορά ,όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.